reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co tu tak chorowito się zrobiło?
Mamusiom i dzieciom zdróweczka życzę!!

Nam choinka w końcu dotarła...jest śliczna i w piątek ja ubierzemy :-):-):-)
Ja dzisiejszą noc też sama spędzę... No ale do poniedziałku męża w domu będę miała-nie licząc prywatek.

reklama
Witajcie nocnie:szok::szok::szok:.

Ja naczytałam się na BB o porodach w domu i śniło mi się, że ja też z moja znajomą rodziłyśmy razem w tym samym czasie w jakimś domu:crazy::szok::rofl2:. Obudziłam się, a jak to w nocy, masę myśli przewijało mi się w głowie, więc wolałam wstać i je rozgonić:baffled:.

A co do @, no to jest:happy:. Jakaś ona dziwna, no ale nie wybrzydzam:no:. Gorzej, jakby jej w ogóle nie było:tak::szok::szok::szok:.

Miłego poranka życzę:-)

witam sie i ja :-D
Ale u nas dzis paskudna pogoda .... leje jak nie wiem a musze wyjsc z domu z malym :szok: bo do dzis mam rate :wściekła/y: i chcac nie chcac bede musiala nas taszczyc w taka pogode ... :dry:
maly wczoraj poszedl po 21 spac i wstal dopiero po 6 wiec dalam mu mleka i spalismy do po 8 :-D a ja z m poszlismy spac dopiero o 23:30 :baffled: on teraz w robocie na rano a ja zaraz musze isc m yc glowe i sie ubierac bo zajsc trzeba za ta splata :dry:

joe alex - kobitko Ty to masz sny ze hohho :-D no ale dobrze ze jest upragniona @ :tak:;-)
atra - no i Wy bedziecie miec choinke - ale pochwalicie sie nam - zdjecie potem zapodaj :tak:

milego dzionka zycze :rofl2:

Anaconda, strasznie mi przykro, głównie ze względu na malutką:no:.
Mam nadzieję, że szybciutko wam przejdzie. Pogoda też sprzyja różnym paskudztwom. Kurujcie się dziewczyny:tak:.
Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla lubelskich kobietek...:tak::-D

witam
u nas zabijaja rybki - auc :no: ja siedze na kompie a moi chlopcy nawzajem sie usypiaja :tak:
anaconda - oj wracajcie do zdroweczka zeby Swieta byly zdrowe ... :tak: buuuuziam Was :-D
joe alex - wlasnie to mnie normalnie dobija :wściekła/y: ale co zrobic - trza placic :dry:

tak sie zastanawiam czy wogole na Swieta sypnie sniegiem ale nic sie na to nie zapowiada a Sewcio po choinke sanki dostanie i chyba w tym roczku sobie nie pojezdzi :dry:

Witam po dłuuugiej nieobecności:-(,moje małe zdrowe:-),praca kończy się pisać:rofl2: i mam nadzieję w styczniu się obronić:tak:.Tulaski na święta.
:-):-):-):-):-):-):-):-) Chyba myślami Cię ściągnęłam, bo przed chwilką na zamkniętym pytałam o Ciebie :tak::-):-):-). Mam nadzieję, że na stałe wróciłaś :-):-):-).

reklama
Do góry