reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja ide zaraz kapac malego i go usypiac :tak:

anaconda - no lepiej jak Majeczka zostala w domku przynajmniej mamusi sie nie nudzi :-D
joe alex - no to jutro edziesz miala zajecia

ja to jutro jeszcze ostatnie porzadki :tak: moj m idzie do roboty na rano ... wiec bede musiala sobie radzic sama a jak bedzie potem sniegu dosc duzo to pojdziemy na saneczki po tatusia do roboty ... :-D

reklama
Ale ja chciałam żeby wziął ją ze sobą (takie były plany) bo chciałam sobie odpocząć troszkę, ale widocznie pisane mi co innego:-:)-:)-(
Ale już ją uśpiłam i teraz zasiadam do kompa, wreszcie nikt mi nie będzie marudził żebym już się szła kłaść;-);-);-);-)

cześć dziewczyny

No dzisiaj to kompletne pustki:szok::szok:.
Anaconda pewnie piecze zaległe pierniczki, Patrysia na sankach, a ja upiekłam babeczki i zaraz będę zabierała się za obiadek... Czyli dzień ja co dzień:tak::rofl2:

Miłego dnia:happy:

Jestem jestem...
Nawet nic jeszcze nie czytałam... melduję, ze wróciliśmy
Zakupy udane...tylko portfel jakiś cieńszy hehe Jeszcze dwa prezenty zostały do kupienia dla mojej i męża siostry.
I ja spotkałam już Mikołaja...dziewczyny :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:no piękny prezent mi przyniósł...później się pochwalę :-D
Zaraz Jakubcio pewnie przyśnie, my się rozpakujemy, ja wstawię (dopiero) obiadek iiiiiiiiiiiii stroimy choinkę, może Jakubcio obudzi się do tego czasu:biggrin2:
Obiecuję zaległości nadrobić jeszcze dzisiaj...
A teraz udanego popołudnia życzę!!

Ależ jestem zamotana :rofl2::-p

To mój prezent...
foto.ashx

A teraz uciekam...będę później!

Faktycznie wreszcie pierniczki upieczone, ale jeszcze czeka nas ich dekorowanie:tak::tak::tak:
Maja znowu gorzej się czuje, chyba w poniedziałek będę z nią biegła do lekarza:-(

reklama
Do góry