reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba, z kurami to o której? Może z niego skowronek jest, a nie sowa
chodzi spac przezd 21 a wsaje 3.30 iec latem to na pewno jest skowronek a zimą-szaleniec!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJa tez sporo na allegro kupuję.tzn kupowąłam bo chwilow cienko z kasą.kupiłam sporo zabawek na świeta dla dzieciacków bo i taniej i łatwiej dostac bo u nas takich nie ma a żeby gdzies pojechac to nie ma kiedy

reklama
Oj duzo popisalyscie,duzo:-)
PATRYSIA:-)
Spodnie fajne :tak:no i za ta cene;-)A tak wogole to tez juz cos kupowalam u tej sprzedajacej:tak::tak::tak:
A poza tym to jestem uzalezniona od allegro :wściekła/y:nie tyle co kupuje ale non stop cos ogladam:tak:

Jesli chodzi o to jaka bede tesciowa to pewnie wredna i wymagajaca:tak:Pewnie bede wybierac,przebierac i krytykowac:szok:taki juz ze mnie babsztyl

ANABUBA:-)
Zaraz zobacze moja obskurna kamienice z lotu ptaka:eek:i mam nadzieje ze sie nie wystrasze:crazy:

reklama
Do góry