reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczyny:-D
Anabuba ale przyszalałaś dzisiaj ho ho masz fantazję:-D:-D:-D
ja też nie cierpię prasować:rofl2: i nie robię tego na zapas bo nie mam gdzie wieszać poprasowanych rzeczy a jak poskładam to znowu się pogniotą:no:, dlatego prasuję na bieżąco jak coś potrzebuję, zwykle rano przed wyjściem:baffled::baffled::baffled: nerwowo trochę

reklama
Ja tez jak juz sie biore za prasowanie to ide z tym ze cho-cho:tak::tak::tak:
Ale musze miec do tego dzien,bo inaczej to mnie nawet nie rusza ze powoli szafy nam pustoszeja:no:
No i czasem sie zdarza ze M mi poprasuje:szok:ale to tylko jak chce mnie udobruchac:-Dalbo po mega klotni:-)

A teraz to juz naprawde uciekam bo oczy mi sie same zamykaja powoli:crazy:

kurcze nie zauważułam że jest już tak późno:szok::szok::szok: a ja się jutro znowu szkolę i trzeba rano wstawać:crazy::crazy::crazy: a ja tak lubię sobie pospać, zwłaszcza rano:baffled: wstaję nieprzytomna:rofl2:
spokojnej nocy życzę:tak: kto tam jeszcze został? pewnie Anabuba:-D? pa pa ;-)

a kto inny mógł zostac!:rofl2:
ale i mi się skończy dobre po niedzieli.
Kocham spac,ale co noc ok3-4 mam pobudke bo moje dziecko głodne:angry:
Ale cóż,jakos nie udaje mi się jej odzwyczaic.
Ja tez uciekam bo jeszcze się musze wykapac.dobranoc i do jutra:-)

Dziewczyny poradzcie mi
Bierzemy z moim tylko slub cywilny jak myslicie jaka sukienke powinnam zalozyc:confused:Podobaja mi sie rozne ale nie chce przesadzic
Ma to byc sukienka skromna i prosta, slubna a moze zaszalec:-D:confused:
Napiszcie co o tym myslicie bo sama juz nie wiem.Koscielnego napewno nie bedziemy brali i dlatego mam dylemat
Plisssssssss:happy::-D

Anabuba ja to szleje z kompem po nocach heheh

Nie wspominajcie o rpasowaniu bo ja czekam az mi sie nazbiera a potem stoje po 1,5h:-D

Anaconda dobrze ze chociaz wpadasz na chwilke :))

Witam Was Kobietki :-):-):-)

Agunia-In - Witaj :-)

Mama Helenki - Witam Cię :-) jak było wczoraj na spacerkach w parku ;-):-)

Anabuba - Dzień doberek :-):-)

joe alex - nie lubisz prasować?? a ja uwielbiam, ale tylko wtedy kiedy mam na to ochotę ;-);-):-):-) to tak jak na sprzątanie:-)
dowikla - Witaj ;-):-)
Bajorekaga - Witam Cię :-):-) nie martw się ja tak jak Ty jestem początkująca, więc razem będziemy nadrabiać zaległości. Dziewczyny już są obeznane ale myślę że i nam nie potrzeba dużo czasu i będziemy na bierząco :-);-)
Ja będę miała teraz przerwę i nie będzie mnie w sieci aż do 16 lutego, to dopiero będę miała zaległości:-);-);-) ale dziewczyny nie zapomniecie o mnie prawda?? Buziaki dla WAS:-):-):-)

jest ktoś jeszcez?
Anabuba, jak zwykle na posterunku nocnym:tak::-D:-D:-D:-D.

A ja witam z rana.
Maluszek marudzi, starszy lata z kluczami.... czyli norma.

Anka, sukienka rzeczywiście musi być ekstra, ale też taka, w której będziesz się dobrze czuła.
A tak na marginesie: czytałam twój komentarz na nk o pierścionku i kwiatach..., więc kochana: Wszystkiego co najlepsze...

Widzę, że we wczorajszych porach nocnych rozszalała się dyskusja na temat prasowania;-):tak::-D.
Aleksia123, no to chyba ty jedyna dziewczyno lubisz prasować....:szok:

Pozdrawiam i do zobaczenia...

reklama
czesc

Joe dziekuje bardzo :))

Ja zaraz uciekam na zakupki na obiadek trzeba zakupic kefirek i ziemniaczki dzis serwuje jajko sadzone:tak:

Aleksia czekamy na Ciebie:happy:

Jeszcze sprzatnie mieszkanka i pranie a jutro prasowanie mnie nie minie:nerd:

Do góry