reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja mam dobrze bo nie mam sie nawet z kim pokłucić.Ale jak mąż przyjechał na święta to też zamiast z dziecmi sie pobawić to poprosił mnie żeby mu rozłożyć laptopa i siedział na tym laptopie pare godzin zobaczymy co będzie jak teraz przyjedzie.Dobra ide wieszać pranie bo widze że Kamilek już sie obudził a Martynka jeszcze spi.:-):-D
Beata:ślicznego masz synka.
Agnes; ja też czasem ide do lumpeksu u nas mają fajne ciuchy i nie drogo.:tak:

reklama
Agnes a czemu tylko malutka porcje dieta czy cos??
Beata oni sa nie do zniesienia ci faceci internet, koledzy, telefon non stop dzwoni tylko mi dziecko rozbudza, i cyk myk i juz go niema a ty usypiaj i wszystko od nowa:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Mojemu koledzy przeszli na szczescie. Ale telewizor, komuter i telefon to na pierwszym miejscu!!!! On w telefonie ma ponad 70 gier!!! Masakra... Jak go wygonie sprzed tv albo komputera to bierze telefon do reki i pyka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Faceci to temat rzeka:no:mozna by gadac i gadac bo pewnie wszyscy sa tacy sami:crazy:Ale po co psuc sobie humorki przez nich:tak::tak::tak:
Ja poszlam odebrac mlodego z przedszkola i kupilam sobie malego torcika tak do kawki dla nas i dzieci w Kandulskim i zaplacilam 34,10:szok:Wyglada slicznie,mam nadzieje ze bedzie rownie pyszny:tak::tak::tak:
Ide wstawic ziemniaczki bo male sie obudzily i cos zle humorki maja:baffled:

BEATKA:-)Synus sliczniutki;-)

dowikla ja też chciałam iść na łatwizne i moim chłopakom kupić torta bo robię im wspólną imprezke w sobote ale się uparli że mamusia ma upiec krzyczał adaś a piotr zrobił maślane oczy i tak ładnie prosił kochanie zrob nam piętrowy torcik i............ uległam i w sobote czeka mnie pieczenie:tak::tak::tak::tak::eek:

No to mamusia bedzie piekla:-):tak:Gdybym miala sprawny piekarnik moze tez bym sie skusila ale ja nie mialam wyjscia:tak:

Teraz smaze cycki od kurczaka bo male juz mi biegaja i krzycza am,am.

Cholera chyba zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiktoria mi tak beczy ze :szok::szok::szok:Lzy jej nie leca a drze mi sie jakbym ja ze skory obdzierała:no:Juz nie wiem o co jej chodzi:confused:
Moze jak sie naje to jej przejdzie bo jak nie to niewiem:-:)rofl2:

ja nie wiej.nie było mnie raptem pare godzin a tyle napisałyście!!!!!!!!!!1
klaudynka witaj-bo sie tez nie znamy:-)
malinka u nas hasło cycki na piersi od kurczaka to normalne pwoeidznie:-)
Na całe sczescie mój p normalnei rano jest w pracy poza sobotą.ale jak ma urlop albo zwolnienie albo jakis dzien wolny czasami to tez nie wiem w co ręce włozyc.jak ja do kuchni to on tez,ja do pokoju to on tez cos tam.i oczywiscie do kompa.jak cos od niego chce to jak mówie normalnie to głuchy.dopiro jak sie wydrę to dociera-gorzej niz z Paulina ale u niej to wiadomo czemu sie wyłącza:-)Dobrze ze natura obdarzyła mnie mocnym głosem.
I to jego "zaraz" -masakra,jabym mogła to bym rozszarpała!!!!Jeszcze jak jest taka pogoda to juz w ogóle!!!

reklama
Beata ma cudnego skarbka:))
Dowilka wspolczuje ja jestem bezradana czasami jak Laura marudzi bo ona sam wtedy nie wie co chce:baffled:probuje wszystkiego zawsze bajka skutkuje :/
Malinka pewnie torcik bedzie pyszny No i mam nadzieje ze fotke nam wkleisz:rofl2:
Wiktoria to Ci chlop heheh laptopik mu w glowie byl:crazy:

Ja gotuje ziemniaki Laura wstanie to zje jest juz po zupce wiec tylko czekam az sie obudzi obstawiam ze gdzies za jakies 10 minut :))

Do góry