reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba nie dawaj się choróbsku, walcz ;)))

nie dam się!!!! bo nie moge:rofl2:a kto mi w peicu napali,sprzatnie,ugotuje,dziecmi sie zajmie??????:rofl2:
wiewóreczka nie dawałm swoim dzieciom tego ale mysle że nie zaszkodzi.możesz tez kupic zwykły koperek i go zaparzyc i dawac mu do picia. a moze cos w Twojej diecie co mu szkodzi?powiedz co jesz:-)

reklama
no nie dopsucic żeby sie gazy zbirały-czekac az sie odbije,mozna tez masowac brzuszek zgodnie z rucem wskazówek zegara.jest tych roznych sposobów.jezeli by w nocy albo iweczorem strasznie juz dawał w kosc to kup mu czopki viburcol w aptece-bez recepty ok 20zł,ale sa homeopatyczne i dobre:-)

Anabuba jak narazie jadam zupki warzywne, ewentualnie rosołek,mięso kurczaka(gotowane), płatki kukurydziane z jogurtem naturalnym(połzna powiedziała, ze nie zaszkodzi małemu), sucharki, jak narazie 2 banany, czasami chleb razowy z chuda szynką, albo troche dżemu lub miodu i pare razy ser biały w niewielkich ilosciach. A pije wode i czasami herbate.
Juz sama nie wiem:confused:

mozesz na początek odstwic miód,cytrusy,ewentualnie nabviał,bo czest dzieci na te produkty reaguja kolką,a niektóre poprostu ja mja i tyle.ale najczesciej do konca 3 miesiaca kolki ustepuja:-)

Ja jak małego karmiłam to bałam się cokolwiek zjeść żeby mu nie zaszkodzić. Jadłam jakieś zupki bez przypraw, kurczaka gotowanego i co jeszcze to nie wiem... Ale w moim przypadku to na to wygląda że miałam coś z pokarmem że miał kolki. Jak przestałam go karmic piersią to jak ręką odjąć mu przezsło

reklama
Do góry