reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jest tu jeszcze ktos:confused:
Wlasnie skonczylam czytac to co napisalyscie :tak::tak::tak:
A wiec moje dzieci nigdy nie mialy kolek a jadlam doslownie wszystko i do tego pilam cole i fante:-)Po urodzeniu dziewczynek na dzien matki jadlam w szpitalu ciasto z truskawkami i bylo oki:tak::tak::tak:
Kurcze ciekawe co dalej z ALEKSIA.Oby sie dogadali i zeby wszystko skonczylo sie dobrze

reklama
Oliwka znowu zaczyna wariować.Kurczę ona ma tak co wieczór,w dzień jest no dosyć grzeczna czasem jej do głowy przychodzą dziwne pomysły ale jest ok a wieczorem istny diabeł.Biega,wariuje,,muszą być wieczorne tańce,śmiechy chichy- :-D:-D:-D
szalone to moje dziecko

Moi tez najbardziej szaleja wieczorami:tak::tak::tak:Teraz wchodza do szafy i sie w niej zamykaja;-):-)A ile przy tym krzykow i piskow:szok::-)

przeczytałam co napisałyscie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
oj to nie wesoło u aleksi:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
a moje dzieci 2 w pokoju sprząta przed snem bo w pokoju była sodoma i gomora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mamusia ma nerwa więc poszli sprzątać a antek jeszcze szaleje:happy::happy::happy: a o 21 mleczko i lulu:blink::blink::blink:

dowikla ale Ty to masz chyba lepiej,bo dziewczynki są dwie to jakos same się cchyba bawią ze sobą.Nie musisz chyba tak z nimi siedzieć i ciągle ich zabawiać,same znajdują sobie zajęcie.

Bo Oliwka to że jest sama to szybko się nudzi i ciągle wymysla cos nowego że nie nadążam nieraz sprzatać za nią.A czasem ma takie dni paskudne że chce żeby z nia tylko siedzieć i się bawić a w tedy to juz nic przy niej nie dam rady zrobić.

To fakt dziewczynki bawia sie czasami razem i z Dominikiem,ale czesciej sie kloca i bija:szok:Ale nie ejst tak zle bo duzo potrafia sie bawic same:tak::tak::tak:Czasami maja takie dni ze pojecza i chca apa albo musze sie z nimi bawic:-);-)ale to co

Witajcie:)
Mam do was wszystkich ogromną prośbę. Proszę was o zarejestrowanie się za pomocą mojego linka na tej stronce
www.FreeSweetSite.pl
jeśli się zarejestrujecie to moje dzieciaczki dostaną słodycze na święta. Proszę o pomoc gdyż jestem w ciężkiej sytuacji finansowej i miło by było gdybym mogła jednak na Wielkanoc dać coś dzieciom.

witam ponownie

wlasnie skonczylam czytac co u was sie dzialo przez popoludnie.Moj oblegal kompa wiec nie moglam do was zagladnacd:crazy: Gral sobie w gre
Ale ja czas spedzilam na wyglupach z Laura
jezeli chodzi o nocnik to ciezka sprawa poddalam sie popoludniu jak zrobila siku do nocnika a za 5 minut na podloge za kolejne 20 miut na fotel:-D:-D:-D Chyba za zimno jest i ciagle sika po troche Najlepsze jest to ze nic nie pila:-D:-D

Witam nowa mamusie na forum.Laura nie miala kolek i od poczatku byla na mleczku modyfikowanym:rofl2:Ale slyszalam o infakolu i mozesz juz podawac swojemu brzdacowi mi dala to pielegniarka-znajoma, i mowila ze od 3tyg smialo mozna podawac najlepiej na smoczek i do buzi bo mleczko nie zawsze dziecko wypije cale ale Ty i tak dajesz cycka wiec nie masz tego problemu:rofl2::sorry2:

Agnes widze ze nasze dzieci sa podobne w zachowaniu:))

Patrysia nie ma jak dobra zabawa w wyborowym towarzystwie:tak:Sewciem sie nie przejmuj bo kazde dziecko ma gorszy dzionek:rofl2:

Aleksia napisz co u was:confused:

reklama
Do góry