reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zatoki w porzadku, cisnienie jak zawsze niskie. Zaczelo sie od skoku=ow cisnienia atmosferycznego, powinno przejsc juz dawno. Zebym miala z kim mala zostawic poszlabym do lekarza, a tak to az strach w to siedlisko bakterii i wirusow z malenstwem.

U mnie nocnik wlasnie sluzy do zbierania klockow-no za chiny nie chce siadac. W ciuszkach-owszem, nago-az sie w palak wygina

witam i ja

Zaraz zrobie snidanko bo laura dostala o 2 w nocy kaszke hehehe i teraz trza sniadfanko zrobic

Luna Laura przestala jesc w nocy alke czasami musze jej dac bo placze z glodu:szok: tak jak dzis w nocy
Jak niedoje za dnia to potem w nocy musze jej dac.Ale nie jada w nocy od 8mz.Co do oddawania dzieci to ja nie mam komu bo jestem tu sama:baffled:

Aleksia fajnie ze wszystko wyjasnione:tak:

Laura wola mniam mniam

Witajcie porannie.

Anka, właśnie byłam na nk i widziałam twoje zdjęcie z Laurą: ale się zgrałyście z kolorem kurtek:tak:. Jaka mama taka córka:-D

reklama
Do góry