reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba, postanowilismy się wstrzymać. Z dwóch powodów. Po pierwsze musze wrócić do pracy. Po drugie jakos ten kryzys, o którym się ciągle mówi zastopował nas - na razie psychicznie...
Pierwszy etap budowy zaczniemy z oszczędności... A dalej pomyslimy...

Anabuba, postanowilismy się wstrzymać. Z dwóch powodów. Po pierwsze musze wrócić do pracy. Po drugie jakos ten kryzys, o którym się ciągle mówi zastopował nas - na razie psychicznie...
Pierwszy etap budowy zaczniemy z oszczędności... A dalej pomyslimy...

to racja.my postawilismy w stanie surowym z oszczednosci i malych pozyczek.dopiero na wykonczenie wzilismy wiekszy

czesc dziołszki
my dzis pobudka o 9 :szok: normalnie jakis cud heh bo maly wstaje przeciez o 7 a tu prosze taka niespodzianke nam zrobil
poczytam Was troche

reklama
Witam:-):-):-)Poczytałam Was trochę ale i tak niewiele z tego pamiętam, cóż skleroza nie boli:-D:-D. Może więc nie będę nawiązywać do Waszych postów bo pewnie coś pomieszam.
Jestem dzisiaj mega niewyspada, jadę już na drugiej kawie :baffled::baffled::baffled:. Miałam ciężką noc, Misia strasznie kasłała a do tego gorączkowała, położyłam się obok niej w łóżeczku:tak:(na szczęście ma trochę większe 140x70) i dzisiaj boli mnie udo bo spałam na samym brzegu już na desce:crazy: A tak swoją drogą to łóżeczko już ledwo zipie od takiego ciężaru jak ja:-D:-D:-D

Do góry