reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzisiaj dzień nauki ,bo i nauczyłam się jak zmienić ilość postów na stronie ,jak cytować część czyjegoś posta i jak kilka w jednej odpowiedzi.Super.Mamo Helenki żle coś zrobiła ja po ostatnim pobraniu krwi ponad tydzień nosiłam wielkiego fioletowo-żółtego siniaka na zgięciu i bolało....przejdzie.Mój M powiedział że na pewno niedługo dostane@ bo krzycze dziś dużo na niego....no po głębszym zastanowieniu fakt,zbliża się@bo mnie wyjątkowo wnerwiają:rofl2:

Witaj JOE ALEX:-)
Ale masz dobrze meza nie ma ,dzieci juz spia:tak::tak::tak:Tylko pozazdroscic
Moje malpiszony lobuzuja,M jest w domu ale poszedl do kuchni na papieroska;-)

madziulanatasza, ja przy @ mam to samo... Jakaś nerwowa sie robię, ale na moim M nie robi to wrażenia... On z natury jest spokojnym człowiekiem...

mykam kąpać antosia jula już w łózku śpi ma gorączke 37,5*C adm słucha radio dzieciom a ja mam nadzieję że szybko antek i adam padną i wtedy będe miła chwile na pisanie z wami bo dzisiaj to normalnie czasu nie miałam:no::no::no::no::no: ale nadrobie nadrobie:tak::tak::tak::tak::rofl2:

Która z Was pali laski ,przyznać się ,ja jarałam jak smok ,ale półtora roku temu rzuciłam z czego się bardzo cieszę :-)Palicie ,rzuciłyście planujecie rzucić ,czy nigdy nie rzucicie ,bo uwielbiacie?????

Ja palilam jak Dominik byl maly a nie mialam jeszcze dziewczynek:tak:Palilam nie dlatego ze to byl jakis tam wielki na log ale poprostu jakos to lubilam:szok::-)
Ostatniego papierocha (nawet nie calego)zapalilam na poczatku ciazy z dziewczynkami jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy:tak::tak::tak:

reklama
Dowikla, mi chodziło o buty, w których będę się czuła "na luzie", szczególnie przy tych moich rozrabiakach:tak:.

madziulanatasza, ja nigdy nie paliłam, na szczęście, ale mój M pali jak dwa smoki:no::crazy::crazy:

Do góry