wiktoria12
Mama i żona :)
PYTAJ pytaj bez ciebie to jak bez ręki...:-);-)
![]()
Dzięki za wyrużnienie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PYTAJ pytaj bez ciebie to jak bez ręki...:-);-)
![]()
A ja znowu oprozniam dzieciom barek![]()
Powiedz kto ten barek dzieiom napełnia,bo mój pusty a bym przękąsiła cos dobrego, mam ochotę na lody....Dowikla ty jesteś taka szczuplutka ,jak ty to robisz???A ja znowu oprozniam dzieciom barek![]()
Barek napelniaja im wszyscy oprocz mniePowiedz kto ten barek dzieiom napełnia,bo mój pusty a bym przękąsiła cos dobrego, mam ochotę na lody....Dowikla ty jesteś taka szczuplutka ,jak ty to robisz???
Coś Ci w ten rosnący tyłek mało wierzę:-)ale bez wątpienia ci zazdroszczęBarek napelniaja im wszyscy oprocz mnie
A jesli chodzi o mnie to jem wszystko i kiedy tylko chce;-):-)Ale ostatnio cos mi tyłek rosnie bo powoli nie mieszcze sie w spodnieZebym tylko byla w stanie w odpowiednim momencie opanowac moje obzarstwo
Rosnacego tylkaCoś Ci w ten rosnący tyłek mało wierzę:-)ale bez wątpienia ci zazdroszczę![]()
No błagam Cie ,bo padne ze śmiechu:-):-)tyłka, to sama mam w nadmiarze:-):-):-)Rosnacego tylka
Nie no rosnie mi rosnie i brzuch chyba tezAle kilka kilogramow mi sie przyda