Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No to pewnie nas podczytuja i to niezle a potem strzeza kly do monitorow![]()

to całkiem jak my:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No to pewnie nas podczytuja i to niezle a potem strzeza kly do monitorow![]()

jak nie zapomnimy to Ci przypomnimyprzypomnijcie mi jutro ze mam napisac maila do jednej dziewczyny co?bo w dzien nie mailam kiedy odpisac a mamy podobne problemy z dzieci,wiec gluio tak dlugo nie odpiywac...a dzis juz nie mam natchnienia

Ale my chociaz jestesmy w temacie
to całkiem jak my:-)

A podczytujacy widza jednego posta i leja nie wiadomo ile czasu

Gdybym miala wanne to juz wogole by nie bylo zadnego pozytku ze mnie bo albo bym byla na BB albo w wannie![]()
To przypomnij nam ze mamy Tobie cos przypomniecprzypomnijcie mi jutro ze mam napisac maila do jednej dziewczyny co?bo w dzien nie mailam kiedy odpisac a mamy podobne problemy z dzieci,wiec gluio tak dlugo nie odpiywac...a dzis juz nie mam natchnienia

dobre to było a ile smiechumi to sie ciagle ta dziwka od menazki przypomina![]()

Prawie ciagleja pewnie tez ttak bym miala.Dowikla a Twój maz to czym sie zajmuje?bo chyba cigale w pracy siedzi co?
Jest wulkanizatorem i teraz powoli zaczyna sie Jemu sezon ze bedzie pracowal z 14 godzin na dobe