wiktoria12
Mama i żona :)
To moja mama chciałam później zmienic to zdjęcie ale sie nie da albo sie da tylko ja nie wiem jakDo taty. Nawet zagłosowałam...
A co to jest za starsza pani z twoimi maluszkami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja mama chciałam później zmienic to zdjęcie ale sie nie da albo sie da tylko ja nie wiem jakDo taty. Nawet zagłosowałam...
A co to jest za starsza pani z twoimi maluszkami?
to ja sie nie mam co wychylac.przed ciaza i teraz mam B w trakcie ciazy i po porodzie C/D.....*malinka* to wszystkie malinki są tak obdarzone chojnie przez naturę bo ja malinka a rozmiae też mam w zależności od firmy bo albo DD albo E
madziulanatasza oj nie zazdroszcze bólu nawet mnie nie strasz bo ja też muszę do dentysty![]()
joe współczuje!!!!!!!!!!!normalnie jakies fatum na d namikrazy.ale ja to wiem,ja mi minelo 7lat od zbicia lusterka zaraz o slubie to jakos pod koniec tamtego roku znowu zbilam i znowu sie pech do mnie czepiaPrzybyłam ja, ale tylko na chwileczkę.
Jak się okazało, zepsuł nam się całkowicie telewizor... Facet zabrał go do naprawy... Kolejny wydatek... Ja się chyba potnę.
to super!!!!!!!!!!1111Kobitki nie mam czasu poczytać, ale tylko wam powiem, że cukrzycy nie mamCzekolada lody i wszystko inne dozwolone
![]()
A mój M zostawił otwarte okno w łazience i jak tam weszłam, tak szybko wyszłam... Sobie teraz smacznie śpi, a ja muszę czekać, aż mi się łazienka nagrzeje....
.ale normalnie juz mi mozg paruje:-)![]()
A czy chodzi spać popołudniu?Oliwka własnie usnęła,cos ostatnio za póxno chodzi spać, ma za dużo coś energii w sobie![]()
, ale szare komórki pracowały, a to zapobiega sklerozie i starczemu otępieniu...;-)
. Nie żeby to był przytyk do twojego wieku, o nie!...
![]()