reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My własnie wróciliśmy z kościoła.jestem w szoku,Oliwka była bardzo grzeczna,no długo to nie trwało bo z 25min ale zawsze to coś.Było bardzo dużo dzieci,więc cały czas grzecznie siedziała w wózku i gadała sobie z koleżankami.No i wyjmowała wszystko z koszyka,nie raz lądowało wszystko na ziemi :-D:-D:-D:-D:-D:-D i rozpakowała wszystkie zające ze sreberek i zaczęła wyjadać czekolade :-D:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy jak jutro wytrzyma w kościele,to już bedzie godzina więc będzie trudniej ale liczę na to że będzie duzo dzieci i że damy radę.A jak nie to wyjdziemy przed kościól to troche pobiega.

reklama
Dawno mnie tu nie było, ale najpierw chrował mi Borys (trzydniówka), a potem przygotowania do świąt tak mnie pochłonęły, że na nic innego nie miałam czasu.

Spokojnych i rodzinnych świąt wam życzę. Wszystkiego najlepszego.

medeuska ale odliczanie robisz :-D:-D:-D:-D:-D widać że chcesz z pracy już uciekać,pewnie nudy,nie dziwie Ci się :tak::tak::tak::tak:
Noo nudy strasze, klientow nie ma.. sami apacze tylko...a takich sie tu nie lubi...:tak:
Dla wyjasnienia apacze-oglądacze.. jak zapytasz czy w czymś pomóc...
To mówią.. a pacze tylko:-D:-D:-D

Dawno mnie tu nie było, ale najpierw chrował mi Borys (trzydniówka), a potem przygotowania do świąt tak mnie pochłonęły, że na nic innego nie miałam czasu.

Spokojnych i rodzinnych świąt wam życzę. Wszystkiego najlepszego.

Wesołych świąt:tak::tak:

To chyba ja tu mam najmniej roboty z wszystkich..bo ciągle mam czas zajrzec. albo najwiecej.. w sumie w pracy siedze i głównie w pracy mam czas zagladac:-D:-D:-D

My własnie wróciliśmy z kościoła.jestem w szoku,Oliwka była bardzo grzeczna,no długo to nie trwało bo z 25min ale zawsze to coś.Było bardzo dużo dzieci,więc cały czas grzecznie siedziała w wózku i gadała sobie z koleżankami.No i wyjmowała wszystko z koszyka,nie raz lądowało wszystko na ziemi :-D:-D:-D:-D:-D:-D i rozpakowała wszystkie zające ze sreberek i zaczęła wyjadać czekolade :-D:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy jak jutro wytrzyma w kościele,to już bedzie godzina więc będzie trudniej ale liczę na to że będzie duzo dzieci i że damy radę.A jak nie to wyjdziemy przed kościól to troche pobiega.

Będzie dobrze:tak:

Noo nudy strasze, klientow nie ma.. sami apacze tylko...a takich sie tu nie lubi...:tak:
Dla wyjasnienia apacze-oglądacze.. jak zapytasz czy w czymś pomóc...
To mówią.. a pacze tylko:-D:-D:-D

Wesołych świąt:tak::tak:

To chyba ja tu mam najmniej roboty z wszystkich..bo ciągle mam czas zajrzec. albo najwiecej.. w sumie w pracy siedze i głównie w pracy mam czas zagladac:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dapacze są najgorsi:-D:-D:-DMedeuska jak czytam o twoich kulinarnych planach i o tym co szykujesz to czapka z głów dziewczyno:happy::happy::happy::happy:chyba lubisz bardzo gotować ,a z ta praca dzis to faktycznie kicha ,ale to już bodajże godzinka z groszkiem ???.Ja lekko podpienoina jestem ,bo na dzis niby najwięcej roboty ,a mój luby troch e mi sie napomagał i do wqyrka sie zawinął ,bo się żle czuje....i skąd ja mam wiedziec ,że nie symuluje ciśnienie ma 140/90 czyli u niego norma,wziął tabletkę ,teraz śpi,ach sama nie wiem....Pożaliłam sie to mi lepiej.Macie wszystkie ogromne buziaki od Malinka która pławi się w nic nierobieniu u teściówki ,szczęściara,także pozdrawia was i całuje gorąco.:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dapacze są najgorsi:-D:-D:-DMedeuska jak czytam o twoich kulinarnych planach i o tym co szykujesz to czapka z głów dziewczyno:happy::happy::happy::happy:chyba lubisz bardzo gotować ,a z ta praca dzis to faktycznie kicha ,ale to już bodajże godzinka z groszkiem ???.Ja lekko podpienoina jestem ,bo na dzis niby najwięcej roboty ,a mój luby troch e mi sie napomagał i do wqyrka sie zawinął ,bo się żle czuje....i skąd ja mam wiedziec ,że nie symuluje ciśnienie ma 140/90 czyli u niego norma,wziął tabletkę ,teraz śpi,ach sama nie wiem....Pożaliłam sie to mi lepiej.Macie wszystkie ogromne buziaki od Malinka która pławi się w nic nierobieniu u teściówki ,szczęściara,także pozdrawia was i całuje gorąco.:-)

Dziękujemy za pozdrowionka:tak:

W sumie to.. lubie gotowac, chociaz czasem gotowanei w duzej ilosci mnie meczy, ale wole gotowac niz sprzatac, za to nie lubie zmywac po moim gotowaniu:-D:-D:-D

Nigdy sie nie dowiesz czy symuluje czy nie...:-D:-D:-D Jescze godzinka..
Ale sie wlecze ten czas, cholercia...:-(

Pewnie sie nie dowiem ,a jak będę podejrzxliwa to się jeszcze obrazi ,ze mu nie wierzę....ehhhhh faceci.....Mi już kurczaczek dochodzi w oiekarniku ,wszystko mam zrobione ogarnąc na koniec tylko domekpo dzisiejszym gotowaniu i wsio ,poczekam może sie lepiej poczuje:-)strzele sobie kawusie obejrze gotowe na wszystko i git.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji świąt:happy::happy::happy::happy::happy:Wszystkiego dobrego Medeuska;-)

Pewnie sie nie dowiem ,a jak będę podejrzxliwa to się jeszcze obrazi ,ze mu nie wierzę....ehhhhh faceci.....Mi już kurczaczek dochodzi w oiekarniku ,wszystko mam zrobione ogarnąc na koniec tylko domekpo dzisiejszym gotowaniu i wsio ,poczekam może sie lepiej poczuje:-)strzele sobie kawusie obejrze gotowe na wszystko i git.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji świąt:happy::happy::happy::happy::happy:Wszystkiego dobrego Medeuska;-)
Wszystkiego dobrego:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hello kobietki:tak:
My zaraz jedziemy po ciotke ktora bedzie u nas spala chyba do jutra:-)Babcia w kuchni juz czesc porobiła.Dziewczynki wstaly ,Dominik szaleje:-D

MADZIULANATASZA
Dziekuje za buziaki i pozdrowienia od MALINKI:tak::tak::tak:
Koniecznie pozdrow Ja tez i przeslij ogrom buziakow ode mnie i mojej ferajny;-):-)
Zmykam bo mlode dobrały sie do cukierkow w czekoladzie ktorych nie moga i jest meksyk w chacie:szok::szok::szok::-D

Do góry