reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny życze Wam zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w lany poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny.

reklama
kochane wczesniej nie mialam czasu zlozyc Wam zyczen wiec skladam je teraz :-D

Wielkiej Nocy czas nadchodzi, cały dzień się każdy głodzi, by móc jutro o poranku, siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, zającami i kaczkami. A już następnego ranka, wiadrem wody zlać baranka.
Zycza Patrycja z mezem i z Sewerynkiem :laugh2:

serniczek sie juz piecze i zaraz zaczne robic buraczki z chrzanem :tak:
moge juz tu nie zajrzec wiec rowniez zycze dobrej nocki :-D

Poszłam sie wykapać,przychodzę a tu miłe zaskoczenie.Oliwka nakarmiona i już spi w łóżeczku :tak::tak::tak::tak::tak: no to luzik,podobno usypiała juz M na ziemi:tak:

Jeszcze raz Wesołych Świąt !!!!!!!

Moi jeszcze nie spia,ale zaraz Ich myje:tak::tak::tak:
Serniczek na zimno juz w lodowce a galaretka sie chlodzi-tylko ja doleje i bedzie oki:tak::tak::tak:
Goscie juz u nas sa:-)
Oki zmykam bo dziewczynki juz mi marudza:no:

no tak jak ja przyszłam to wszytskie pouciekały.widac ze juz świeta:-)

ja jestem na chwile Gabi juz śpi bo nie spala caly dzień i dawal tak ze nie można było wytrzymac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja zrobiłam najszybszą salatkę bo z zupek chińskich :-D my z mężem bardzo lubimy ;-) na obiad wielkanocny bedą filety z kurczaka ziemniaczki marchewka z groszkiem na deser mamy kupny sernik i makowiec i kawalek piernika :tak: także glod nam nie grozi przy przestawianiu w lodowce znalzlam sledzie po wiejsku w słoiku z datą do zjedxzenia do 18 lutego :szok::szok::szok::szok: nie wiem jak ja mogłam o nich zapomniec no coz skonczyły w koszu całkim zapomniałam o nich :szok::zawstydzona/y: mąz poszedl na nockę zaraz wyganiam starszakow do siebi a ja pod prysznic ok 20 łożęczko kubełek herbatki i książka Miły wieczor sie zapowiada Pa :-)
my jutro na sniadanie do moich rodziców,potem u nas posiedzimy z moja siotsra.dzis ugotowałam rsól,mam sałatke i szarlotke i mieso pieczne.obiadu nie bedzie-tzn rsół na obiad:-)no i u mamy na pewno cos pjemy.w poiedziałek do tesciow to pewnie bedzie jakis obiad.mój P wybiera sie jutro na 6 na rezurekcje,a ja potem z Paulina na 9,30 na msze ido rodzicow.

T

Mi sie teraz piecze mięsko, jedna pieczen z filetu indyka faszerowana mielonym(ile M sie naklnął przy mieleniu :-D:-D)
A druga ze schabu nadziewana pieczarkami:tak: Połowe pieczarek juz wyjadłam z patelni:-D:-D:-D:-D:-D

M ma jutro posprzatac jak bede w pracy(znaczy umyc podlogi) i ugotowac mi warzywa na salatke, ja potem tylko pokroje na kawalki... bo on ostatnio jak kroil to zrobil taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie ze szok:-D:-D A ja tak nie lubie:tak:

No i torcik czekoladowy bede robic jutro jak przyjde z pracy, ze piekarnik zepsuty to z gotowych spodów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AAA jeszce musze dzisiaij koszyczek naszykowac:baffled::baffled::baffled:

Agnes żałuj:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u mnie od kroejnia salatki jest wlasnie P:-):rofl2: ja tylko doprawiam

My własnie wróciliśmy z kościoła.jestem w szoku,Oliwka była bardzo grzeczna,no długo to nie trwało bo z 25min ale zawsze to coś.Było bardzo dużo dzieci,więc cały czas grzecznie siedziała w wózku i gadała sobie z koleżankami.No i wyjmowała wszystko z koszyka,nie raz lądowało wszystko na ziemi :-D:-D:-D:-D:-D:-D i rozpakowała wszystkie zające ze sreberek i zaczęła wyjadać czekolade :-D:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy jak jutro wytrzyma w kościele,to już bedzie godzina więc będzie trudniej ale liczę na to że będzie duzo dzieci i że damy radę.A jak nie to wyjdziemy przed kościól to troche pobiega.
ja ostatnio szczegolnie jak mieszakmy daleko od kościoła do zatryudnam P do swiecenia jajek:-):rofl2:
dzis wział obie dziewczyny i nie było ich w sumie 1,5godz bo jesczez do sklepu musieli.a ja w tym czasie odswierzyłam podłogi i upeikłam coiasto,

Poszłam sie wykapać,przychodzę a tu miłe zaskoczenie.Oliwka nakarmiona i już spi w łóżeczku :tak::tak::tak::tak::tak: no to luzik,podobno usypiała juz M na ziemi:tak:

Jeszcze raz Wesołych Świąt !!!!!!!

to gratulahe.moje koncza ogladac Shreka bo mała tez jakos sie nie spieszy spac.
a ja dzis spospłama do 9.30 skoro P był w domu:-):rofl2:

Mlode juz w łozeczkach po mleczku:tak::tak::tak:Pewnie zaraz usna:-)
M goli Dominikowi glowe,wiec mam chwilke
Ale widze ze tu zadnej nie ma:confused2:

A wiec tez zmykam

Jeszcze raz WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:tak::tak::tak:

Witam widze że nikogo nie ma :-:)-(my już po sniadaniu.
A ja nawet w kościele nie byłam choroba mnie dopadła i strasznie słaba jestem dzieci już lepiej tylko jeszcze ja:angry:M pojechał do dziadka do szpitala no i dzisiaj mamy miec gości nie wiem jak to wytrzymam:eek:

reklama
W poniedziałek lany zajączek zalany.
Kury z nim tańcują, jajka mu malują.
Kogut wciąga kreskę, podkręca imprezkę.
Cała sala się buja, DJ gra Alleluja,
a ja siedząc cicho przy tej sposobności
z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam Wielkiej Miłości.

Asia z rodzinką

Do góry