reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mi dziś net padł i dopiero teraz go włączyli :mad:Kalinawszystkiego naj naj naj naj spełnienia tych najskrytszych marzeń i ......tego co sobie życzysz

reklama

Dziekuje hurtowo i poszczególnie: tobie, Żabko, tobie, Anulka, tobie, Halcia, pozdrawiam JJ i Miję...
POranek mroźny, ale humorek mam , jakby nie było, tort zjedzony, prezenty otrzymane, syna mąż do szkoły powiózł bo 24 stopni mrozu na termometrze...Życzę wszystkiego dobrego w nowym tygodniu. Smutki precz!

cześć Dziewczyny!!!!
mój mąż jest raczej umiarkowany... czasem mi pomaga a czasem ma to wszystko w gdzieś ale nie mogę na niego narzekać, to raczej ja chciałabym się wyrwać z domu bo wiecie jednak życie gospodyni domowej nie jest proste jednym słowem można trochę zdziadzieć, bo to nie masz się dla kogo ubrać ani no i chłop inaczej na Ciebie patrzy
buziaki

Witam was kobietki po wekendowej przerwie! mi wekend minął nawet przyjemnie, w piatek zrobiłam sobie wychodne zostawiłam Macia z tatą i wybralismy sie z kumpelami na piwko. Czas nam miło minął ze w domciu dotarłam po 1 i moi mezczyzni grzecznie spali :D
W końcu się zmobilizowałam i zrobiłam faworki. Pychota! Szkoda ze już zjedzone :p Dzisiaj ma przyjechać moja mama bo jutro idziemy z małym do szpitala na rehabilitacje i badania. Mam nadzieję ze pogoda troche się poprawi. Wiecie co marzy mi się aby juz nie było sniegu i tego zimna, już mam dośc zimy.

Co do mojego M to w miarę OK czasami tylko noskiem kręci jak ma przewinąć małego.Wesoło w dobrych humorkach zaczynamy tydzień oby tak przez cały tydzień.A ja idę do pediatry na 13 bo kaszelek mu nie przechodzi więc konieczna kontrola.

Kalinka 0j spożnione ale ogromne ;D zyczenia urodzinowe - niech się spełnią wszystkie marzenia zeby było miejsce na następne :) :) :) :) :)

Kunda popieram pogodowe marzenia , ja też czekam no ocieplenie wtedy będe śmigać z kapselkiem
I dzisjaj też do pedjatry,Noe dostał dużego uczulenia na buziuni i od 2 dni jest strasznie marudny i płaczliwy,mam nadzieje że to nie jakieś pokarmowe uczulenie :-[

Jak myślicie moge wrzucic sobie łyżke majonezu do marchewki gotowanej.Już nie wiem czy rzy karmieniu piersią moge majonez i musztarde ???

Dzień dobry :)

Troche bardzo sie za wami steskniłam ;) :p Wczoraj tylko wpadłam zerknac co napisałyście ale niemiałąm czasu nic naskrobac bo miałam wir pracy i wogole wir gości :) Wpadli do nas tescie i wogole mega zamieszanie wyszło ....ale było super :) Od wczoraj mam urwanie głowy bo maż sie rozłożył <cos go łupie w plecach ...może to korzonki no i bidulek leży i umiera :( .Juz mu to smarowalismy tymi wszytkimi specyfikami w maściach i naklejalismy plastry i nic :( NIewiem co jeszce można zrobic ah ....Z checią bym go wygoniła do przychodni ale on niechce :( no i badz tu mądra .
Jasiek od wczoraj mam jakies głupawki ..ma 3 miesiące < a dokłądnie będzie miał 9 lutego> i chce tylko siedzieci zeby stawiac go na nożki ...wiec targam go po domu i Jasiu chodzi :p ;)

KALINKO spuznione ale szczere życzonka ...zdrowia ....zdrowia kaski kaski ...usmiechów na buzi u twojej rodzinki .Pogody ducha i wszytkiego pieknego .Niech spełnia ci sie twoje skryte marzenia ...te na dnie serduszka .

reklama
Do góry