reklama
Zazdroszcze Tobiemelduje się
lece poczytać i wracam
mam świetny humor i jasrem wyspana jupiiiiii![]()

Sliczny ten zegarek:-)a zegarek w takim stylu;-)ZEGARKI Q&Q F - Minuta.pl - markowe zegarki dla każdego

Kochanawogóle to kurde ja jeszcze nie czuje ruchów maluszka, a wiekszosc dziewczyn na pazdzierniku juz czuje, ja nie iwem czy ja wyrodna matka jestem że nie odróżniam jelit od mojego dziecka czy co![]()

medeuska
październikowa mama'09
tarararam o 11 leci perfekcyjna pani domu na tvn
i chyba c piątek leci z tego co widze
nie wiedziałąm
chyba ze od niedawna

uwielbiam ten program
jak widze ten syf u tych ludzi czasem
masakra, jeszcze jen jest fajny, z tymi dwoma babami coprzyjezdzają do ludzi- to woglóle sajgon

i chyba c piątek leci z tego co widze

uwielbiam ten program

gdzie kupiłas ten balsam???? tez bym sobie taki sprawiłaa ja wam powie m ze ten balsam orzechowy Bielendy jest super smaruje juz 3 dzien rano i wieczorkiem i pieknie zbrązowiałam tak naturalnie bo niek tore sa balsamy ze sa smugi i nierownosci a tu tak jakbym sie naturalnie opaliłai smaic mi siechc bo ja nigdy sie nie poalam a jak mnie zlapie to na czerwono
![]()

daj fotkę zebym wiedziała jak wygląda :-)
U nas pogoda dzisiaj zrabana
Cała noc byla burza,mlody bal sie spac u siebie ale wkoncu udalo Jemu sie usnac
Teraz nie ma wogoel słonca i jest jakos tak dziwnie
Dobrze ze choaciaz rano dzieciaki troche pospaly
No i własnie umowilam sie ze znajoma z BB na kawke

Teraz nie ma wogoel słonca i jest jakos tak dziwnie

No i własnie umowilam sie ze znajoma z BB na kawke

agunia-ln
Fanka BB :)
ale się z Ciebie zrobi czekoladkaa ja wam powie m ze ten balsam orzechowy Bielendy jest super smaruje juz 3 dzien rano i wieczorkiem i pieknie zbrązowiałam tak naturalnie bo niek tore sa balsamy ze sa smugi i nierownosci a tu tak jakbym sie naturalnie opaliłai smaic mi siechc bo ja nigdy sie nie poalam a jak mnie zlapie to na czerwono
![]()

ale Ci fajnie, ja też bym się chętnie wreszcie wyspałamelduje się
lece poczytać i wracam
mam świetny humor i jasrem wyspana jupiiiiii![]()

super zegarek, a m to tylko pochwalic za taką hojnośća zegarek w takim stylu;-)ZEGARKI Q&Q F - Minuta.pl - markowe zegarki dla każdego

poczujesz i Ty nic sie nie martw, czasem ciężko je odróżnić od np bulgotania w brzuchuwogóle to kurde ja jeszcze nie czuje ruchów maluszka, a wiekszosc dziewczyn na pazdzierniku juz czuje, ja nie iwem czy ja wyrodna matka jestem że nie odróżniam jelit od mojego dziecka czy co
dobra, ide do wanny bo mi woda ostygnie...bo już chyba z 15 min temują sobei nalałam. hihi

No i własnie umowilam sie ze znajoma z BB na kawke![]()
wiem wiem z Teresiątkiem

Mama Helenki dobrze ze juz lepiej sie czujesz 
A mnie wczoraj mąz zaskoczyl
stwierdził ze do tej tuniki co sobie kupiłam na wesele zloty lancuszek (dostal go od m na 35 urodziny ) bedzie skromnie wyglądał i wyciągnąl mnie na miasto Powiem ze nei bardzo skumałam o co mu chodzi
a on myslał o zlotej bransoletce i pewnie by kupil tylko ja sie przestrazsyłam ceny 
i stanęlo na tym ze kupił mi pozlacany zegarek
[/QUOTE]
no facet na medal dobrze wychowany

A POZA TYM SEZON TRUSKAWKOWY ROZPOCZEŁAM

A mnie wczoraj mąz zaskoczyl

no facet na medal dobrze wychowany

wogóle to kurde ja jeszcze nie czuje ruchów maluszka, a wiekszosc dziewczyn na pazdzierniku juz czuje, ja nie iwem czy ja wyrodna matka jestem że nie odróżniam jelit od mojego dziecka czy co
żadna wyrodna jedne czują w 15-18 tyg inne w 22 więc luzik maleńka jeszcze cię skopie
dobra, ide do wanny bo mi woda ostygnie...bo już chyba z 15 min temują sobei nalałam. hihi
NO TO KTÓRA MI ZNAJDZIE AWATAR Z MALINKAMI COOOOO?????????no wlasnie malinka troche nie pasuje Ci ta truskawka w avatarze![]()

reklama
Podziel się: