Przybraly,przybralydowikla no to szczypiorki od osttaniego razu troche Ci przybrały.:-):-):-):-)
zaczna nadrabiac zobaczysz![]()

Ale i tak kuzyn chyba Je przescignie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przybraly,przybralydowikla no to szczypiorki od osttaniego razu troche Ci przybrały.:-):-):-):-)
zaczna nadrabiac zobaczysz![]()
No i wazylam dzisiaj dziewczynki
Wiktoria wazy 7370
Klaudia 7420
Tak dla porownania siora wazyła swojego Adasia oi wazy 6270
Brzuszka sie niedlugo pozbedziesz;-):-)tak dla porównania to ja mam jakiegoś kloca, a nie dzieckona bilansie byłam z nią w połowie kwietnia i ważyła 12,5kg a tu takie maluszki
Ty podnosisz dwie i masz niewiele więcej do noszenia niz ja z jedną;-)a jeszcze licząc brzuchol który musze tachać ze sobą zawsze i wszędzie to juz w ogóle masakra ile sie musze nadźwigać
![]()
No prosze Twoj mezus juz nas wszystkie znadowikluś ja czekam na focie
przeczytałam piotrkowi ile wżą twoje szczypiorki a moje kochanie ale one w wieku antosia czy starsze bo dowikla to ta z poznania to te jej szczypiory to chyba starsze![]()
Oliwka juz usnęła
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita.
Przez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac
oby się jej nic z tego nie rozwinęło ale póki co nie będe z nia wychodzić
Cześć dziewczyny :-)
Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
MALINKUS
To jest 65m-3 pokoje,kuchnia,łazienka,wc i garderoba plus balkon:-)1400 plus oplaty:-)
I Ty mówisz ze twoja córa to klocek ,moja młodsza od twojej bo ma 21 mies prawie i wazy 13kgtak dla porównania to ja mam jakiegoś kloca, a nie dzieckona bilansie byłam z nią w połowie kwietnia i ważyła 12,5kg a tu takie maluszki
Ty podnosisz dwie i masz niewiele więcej do noszenia niz ja z jedną;-)a jeszcze licząc brzuchol który musze tachać ze sobą zawsze i wszędzie to juz w ogóle masakra ile sie musze nadźwigać
![]()
gdyby była to trzydniówka to temp byłaby trzy dni a potem wysypałoby na całym ciele krostki,wysypkaNie było mnie dobę na forum a Wy napisałyście tyle ze nie sposób Was nadrobić.
U nas chyba wystąpiła 3-dniówka bo była wysoka temperatura szybko reagująca na syrop przeciwgorączkowy i brak innych objawów. Dzisiaj natomiast rozpiera go energia i już nie wiem co z nim zrobić.
I Ty mówisz ze twoja córa to klocek ,moja młodsza od twojej bo ma 21 mies prawie i wazy 13kg![]()