reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i wazylam dzisiaj dziewczynki
Wiktoria wazy 7370
Klaudia 7420
Tak dla porownania siora wazyła swojego Adasia oi wazy 6270

tak dla porównania to ja mam jakiegoś kloca, a nie dziecko:szok: na bilansie byłam z nią w połowie kwietnia i ważyła 12,5kg a tu takie maluszki:tak: Ty podnosisz dwie i masz niewiele więcej do noszenia niz ja z jedną;-)a jeszcze licząc brzuchol który musze tachać ze sobą zawsze i wszędzie to juz w ogóle masakra ile sie musze nadźwigać:szok:

Nie było mnie dobę na forum a Wy napisałyście tyle ze nie sposób Was nadrobić.
U nas chyba wystąpiła 3-dniówka bo była wysoka temperatura szybko reagująca na syrop przeciwgorączkowy i brak innych objawów. Dzisiaj natomiast rozpiera go energia i już nie wiem co z nim zrobić.

tak dla porównania to ja mam jakiegoś kloca, a nie dziecko:szok: na bilansie byłam z nią w połowie kwietnia i ważyła 12,5kg a tu takie maluszki:tak: Ty podnosisz dwie i masz niewiele więcej do noszenia niz ja z jedną;-)a jeszcze licząc brzuchol który musze tachać ze sobą zawsze i wszędzie to juz w ogóle masakra ile sie musze nadźwigać:szok:
Brzuszka sie niedlugo pozbedziesz;-):-)
No ale bedziesz miala do dzwigania wozek z dzieckie:-D:tak:

Jak nosze jedna chociaz troche to juz mnie wszystko boli i mam dosyc:szok:A co dpoiero 12,5 kg -ałć ale bolałby mnie kregosłup

dowikluś ja czekam na focie:tak::tak::tak:
przeczytałam piotrkowi ile wżą twoje szczypiorki a moje kochanie ale one w wieku antosia czy starsze bo dowikla to ta z poznania to te jej szczypiory to chyba starsze:-D:-D:-D

dowikluś ja czekam na focie:tak::tak::tak:
przeczytałam piotrkowi ile wżą twoje szczypiorki a moje kochanie ale one w wieku antosia czy starsze bo dowikla to ta z poznania to te jej szczypiory to chyba starsze:-D:-D:-D
No prosze Twoj mezus juz nas wszystkie zna:tak::tak::tak:Super:tak:
Moj to tylko chodzi i probuje zerkac ale zaraz Go przeganiam:-D:-D:-D;-)

Jezeli sie tam wprowadzimy to focie beda na 100&

Oliwka juz usnęła :tak::tak::tak::tak:
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka :no::no::no::no::no:
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach :sorry2:
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita.

Dobrze ze nic sie jej nie stalo :szok: Worek kolorowych snow dla malej ksiezniczki :-) Moja jeszcze po domu buszuje :-D

Przez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac :no::no:
oby się jej nic z tego nie rozwinęło ale póki co nie będe z nia wychodzić

Wycisnij jej soku ze swiezej pomaranczy :tak: Mozesz tez na noc "przemyc" nosek sola fizjologiczna, zeby jej katar nie dusil. A masz jakis syropek? Zycze zdrowka :happy:

Cześć dziewczyny :-)

Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)

Oczywiscie, ze mozesz. Na pewno nie bedziesz sie z nami nudzic ;-) Gratuluje coreczki i mini dzieciatka :-) Kiedy rozwiazanie?

MALINKUS
To jest 65m-3 pokoje,kuchnia,łazienka,wc i garderoba plus balkon:-):tak::tak::tak:1400 plus oplaty:-)

Brzmi niezle :-) Fajnie jak byscie mogli sie przeprowadzic :tak:

I Ty mówisz ze twoja córa to klocek ,moja młodsza od twojej bo ma 21 mies prawie i wazy 13kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie było mnie dobę na forum a Wy napisałyście tyle ze nie sposób Was nadrobić.
U nas chyba wystąpiła 3-dniówka bo była wysoka temperatura szybko reagująca na syrop przeciwgorączkowy i brak innych objawów. Dzisiaj natomiast rozpiera go energia i już nie wiem co z nim zrobić.
gdyby była to trzydniówka to temp byłaby trzy dni a potem wysypałoby na całym ciele krostki,wysypka:tak::tak::tak:

reklama
Do góry