reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalinka no co ty :mad: mogłaś tam zrobic rewolucje ....przeciez oni nierobią ci lachy ze badają Jonatana !! to ich psi obowiązek i za to dostaja kase .ja bym tam ich poustawiała ....powiedz który i gdzie a przyjade ;)

reklama
L4dY-bIrd pisze:
Kalinka no co ty  :mad: mogłaś tam zrobic rewolucje ....przeciez oni nierobią ci lachy ze badają Jonatana !! to ich psi obowiązek i za to dostaja kase .ja bym tam ich poustawiała ....powiedz który i gdzie a przyjade  ;)

heheh biedroneczko - droga moja - nie kazdy ma w sobie tyle odwagi .... poza tym lekarz powie ze dziecko jest zdrowe to co ma wiecej badac i gledzic ... nie znasz takich pacanow - bo ja znam na metry ....

O jaka bojowa. Stara kobiecina tam siedziała, staruszki bic nie będę.
Znajde prywatnego pediatrę i oleje sprawę.
Jak zawsze.
Ministrowi zdrowia kłaniamy się, my, obywatele karnie płacący na kasy chorych nędzne procenty nędznych pensji.
Tuśka, popieram. Pacany.

ja się wyrwałam dzis z domciu, mamcia przyszła i z malutka została. Pozałatwiałam sobie troche zaległych spraw, ale pogoda pod psem a eraz dzidzia lezy męzulek spi a do was przypedziłam.

No ja dzisiaj szybkie zakupy z Zuzia w ta brzydka pogode i do domciu obiad robic - a przepraszam nic nie robic bo ja przeciez nic nie robie :):) tylko siedze w domu i sie opierdzielam :):):)

Pozdrawiam

Mija pisze:
;D ach zdolne chłoaki czasami ale konkretnie ;D
A kawoszką to ja też jestem kiedyś w dobrych czasach 0,5 litrowy kubas sypanej ,słodkiej kawusi ze 3-4 razy dziennie czasami z mleczkiem....och az sie rozarzyłam :)
Teraz mi pozostaje inka :p choć czasami marze o mocnej czarnej ale Noeś i tak jest ostatnio wieczorami niespokojny więc jeszcze nie będe mu na pobudzeni dokładać
....a do kawusi ...papierosek...ochhhh...czasami mi się po nocach jeszcze śnią....a w taką pogode kawka ,papierosek i czekoladka >:D
A kysz....teraz przynajmniej zdrowa kobieta ze mnie,bez uzywek...dobra inka nie jest zła ;D
Powiem Ci w sekrecie w szpitalu po porodzie trzebabylo sie wyproznic zanim sie wyjdzie do domu bo inaczej Ci czopek wloza i koniec albo znowu lewatywka :):) a ja stary sposób przyszla kolezanka poszlam po kawe do automatu i na popych jeszcze papieros (ale mnie wtedy zamulilo) no i nie musialam klamac ze sie wyproznilam :):)

reklama
Huraaaaaaaa juz w sobote mam urodziny :):) a to ze siedze w domu musze cos upiec :):) oczywiscie slynna babka z piwem i mam nowy przepis na rogaliki z marmolada ale bedzie wyzera!!!!

Do góry