reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny mam pytanie,może któraś z was będzie się orientować gdzie cos takiego mozna załatwić.

Potrzebuję ściąć wysokie drzewo które stoi przed naszym budynkiem.sami nie możemy go ściąć bo jest za stare i jest pod ochroną.ale zagraża zyciu ludzi bo jest to bardzo wysoka choinka która ma gałęzie do połowy poscinane bo wchodziły na druty wysokiego napięcia i teraz do połowy jest goły pień a że teraz są tak silne wiatry i nawałnice to ona lata we wszystkie strony i boimy się aby się nam na dom nie zawaliła bo wczoraj tyle drzew sie pozawalało że szok a mniejszych od naszego.

i nagorsze jest to że jak sie zawali to prosto do nas do pokoju.

i nie wiemy do kogo trzeba takie podanie napisac o ścięcie takiego drzewa??????moze wiecie dziewczyny i pomozecie?????

reklama
dziewczyny mam pytanie,może któraś z was będzie się orientować gdzie cos takiego mozna załatwić.

Potrzebuję ściąć wysokie drzewo które stoi przed naszym budynkiem.sami nie możemy go ściąć bo jest za stare i jest pod ochroną.ale zagraża zyciu ludzi bo jest to bardzo wysoka choinka która ma gałęzie do połowy poscinane bo wchodziły na druty wysokiego napięcia i teraz do połowy jest goły pień a że teraz są tak silne wiatry i nawałnice to ona lata we wszystkie strony i boimy się aby się nam na dom nie zawaliła bo wczoraj tyle drzew sie pozawalało że szok a mniejszych od naszego.

i nagorsze jest to że jak sie zawali to prosto do nas do pokoju.

i nie wiemy do kogo trzeba takie podanie napisac o ścięcie takiego drzewa??????moze wiecie dziewczyny i pomozecie?????
a nie pytalas moze w Urzedzie Miasta albo w Gminie gdzie mozna cos takiego zalatwic...
ja osobiscie nie mam zielonego pojecia no ale masz racje bo o takie rzeczy to oni powinni sami zadbac... :sorry:

AGNES
Ja nie mam pojecia do kogo sie zgłosic:no::no::no:
Kurde ze to musi byc takie skomplikowane skoro to drzewo stoi na waszym terenie:baffled:

agnes ale smaka mi zrobilas to moze wpadne na obiadek :-D
a wpadaj pati zapraszam :tak::tak::tak::tak:

mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)
ja uzywałam od dłuższego czasu dady z biedronki,teraz już nie używamy pieluch w dzień tylko w nocy ale też dady.my jesteśmy zadowoleni.nie są śliskie,nie przepuszczają,nie odparzają są ok.

AGNES
Ja nie mam pojecia do kogo sie zgłosic:no::no::no:
Kurde ze to musi byc takie skomplikowane skoro to drzewo stoi na waszym terenie:baffled:
no właśnie jest skomplikowane,my chcielismy zrobić już to na własną rękę ale wiadomo jak to jest z życzliwymi sąsiadami ,niech któryś zakabluje to płacimy bardzo wysoką grzywnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pati Ty poważnie nosisz na dwór ze sobą nocnik??? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
pod pachę??? :-D:-D:-D:-D:-D sorki że się śmieję ale to musi śmiesznie wyglądać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

a tak w ogóle to gratulacje dla Sewka że w dzieńjuż bez pampków :tak::tak::tak::tak::tak:

no właśnie jest skomplikowane,my chcielismy zrobić już to na własną rękę ale wiadomo jak to jest z życzliwymi sąsiadami ,niech któryś zakabluje to płacimy bardzo wysoką grzywnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no wlasnie tym bardziej ze wiadomo jak jest z sasiadami tu wszystko fajnie a tu cie podkabluja nim sie spostrzegniesz :sorry:

ja wlasnie jem sobie obiadek bo robilam barszcz czerwony...
no i trzeba dozywic siebie i "mala ksiezniczke" :-)
maly jeszcze spi ale pewnie zaraz wstanie wiec tez sobie zje i pojdziemy zaplacic... i na plac :-)

A ja wlasnie pije kawke i zjadłam jakiegos strzelajacego batonika:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Karmij ta ksiezniczke karmij:tak::tak::tak::-);-)

Ja zmykam na troszke

reklama
Do góry