reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

asia się śmieje sialalalal:-):-):-):-)
no dowikluś masz szczęście że malinki ten tego:-D:-D:-D:-D
anabubka kochana no ty wiesz jak chłopa podejść:tak::tak::tak:
a ja ci tu jeszcze o MH nie napisałam:zawstydzona/y:już pisze:
były u kardiologa serduszko ok ok ok:tak:będzie chłopaków kochac i wielu w sercu pomieści:-)MH ostatnio się wyspała bo nikusia dała pospać i nawet helenka też no i mąż chyba też ale nie wspominała żeby nie:confused::-D
a ty źle mnie zrozumiałaś jeżeli chodzi o lunkę to nie jej mała taka żarta na tą parówkę o 2 m za krótką tylko lunka właśnie:-D:-D:-D:-D

reklama
Malina normalnie jestes the best:-D:-D:-D:-D
ASIa dasz rade kobieto.moj p tez sie wybiera ustalac kolejny egzamin .jak na faceta 4raz to duzo.a mi sie dobrze rowerem jezdzi:pbez siodelka:-D
Nie produkujcie tyle bo nie nadazam czytac.
No i pewnie szwagry za miesiac gora dwa mi sie sprowadza za plot:-S

Malina normalnie jestes the best:-D:-D:-D:-D
ASIa dasz rade kobieto.moj p tez sie wybiera ustalac kolejny egzamin .jak na faceta 4raz to duzo.a mi sie dobrze rowerem jezdzi:pbez siodelka:-D
Nie produkujcie tyle bo nie nadazam czytac.
No i pewnie szwagry za miesiac gora dwa mi sie sprowadza za plot:-S
bo rower bez siodełka to jest to:-D:-D
a szwagry hmmmmmm:cool2::cool2::cool2::cool2:duży w sensie szczelny macie ten płot:confused:
a ja dzis kupilam sobie w biedronie pyszna kaszke smietankowa Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.recenzuj.pl/rs/foundry/upload/recenzuj/Item/item_image/5/d/4/thumb_IMG_4075.JPG i zjadlam na deser taka gotową Delikate a i uwielbiam serek wiejski z owocami tylko szkoda ze nei ma z malinami :-D:-pa i fajny makaron zwierzątka dla dzieciaków :tak:w wogole gdyby nie biedronka to
no za malinki to masz Asik plusik oj duży plusik:-D:-D
a dobry jest ten makaron bo widziałam w gazetce i myślała żeby kupić:confused: w sensie czy się nie rozgotowuje bo kiedyś kupiłam jakiś firmy krzak literki i się breja tzn krochmal zrobił w garku a nie literki:confused::confused::confused:
a biedronke to żałuje że mam tak daleko bo moim zdaniem to jeden z fajniejszych sklepów:tak:

Ja też zmykam lulki,bo rano ciężko się z wyrka zwlec;-):tak:.Stosunkowo udanych nocy laseczki;-):tak:.
hi hi śpij dobrze u mnie będzie stosunkowo przespana:-D:-D
a nade mną natura się zlitowała w sensie mamy mega burzę więc mykam (jak tu iść pod prysznic jak się boje no nic idę prosić pietruchę co by mi plecy umył no potowarzyszył mi bo się boję:szok::szok::szok:
dobranoc:happy2:

A to dla LUNKi za krotka:-D:-D:-D
Teraz kumam.hehe
Dowikla dobranoc.
Malinka a Twoj pietr zrozumie ze tak dawno mnie tu nie bylo:ptylko po tym karmi nie zacznij po francusku pisac jak ja kiedys:p a As na pielgrzymce zapomnialam.niech sie wymodli za nas.ja w poniedzialek mijalam pielgrzymke ale nie moglam przez ten zab patrzec.ale jak mi go zatrula to przestal bolec na szczescie.

reklama
Do góry