reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo babki Pogoda dzis troszke gorsza no ale coz nie zawsze moze byc rewelacyjnie :(
A my dzis na pepkowe sie wybieramy :)) Hihihi :) Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie :))
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam :( A tu po ciezkiej walce umarl :(

Dziewczyny dziekuje za mile slowka Zabawa wsrod mnostwa dziecii zawsze jest udana :))

reklama
Takie wiadomosci zawsze sa przykre
Ja lubie do tej pory patrzec na ten film stary ale jary:tak:

Ja uciekam trzeba sie ubrac bo w szlafroku siedze a Laura juz mowi ze chce isc na dwor:rofl2:
Zagladne popoludniu

Witam z rana:-):-)
U mnie za oknem piękne słoneczko aż się żyć chce, oj jak dobrze że w tym roku tak długo ciepło jest bo ja to nie znoszę zimna:no::no::no:
U mnie dziś na obiadek biały barszczyk bo jakoś ochota mi na niego przyszła:tak::tak::tak:
Maja w przedszkolu więc ja delektuję się wolnym czasem;-);-);-)

A to pare fotek z urodzinek Oliwki.

A konik Pony interaktywny to chyba najlepszy prezent sie okazał bo stale się nim bawi i wsze dzie z nim chodzi,nie odstępuje go na krok :tak::tak::tak::tak:

Foteczki cudne a jubilatka jeszcze cudniejsza:tak::tak:

A za mna winko chodziło juz jakis czas i bylismy w Biedronce -a tam byłam w szoku jaki tani alkohol-normalnie za dżin płacę 38 zł a tam za 28 ten sam!! A winko też połowe tańsze:szok::-) No i zamknęłam sie w kuchni bo robiłam grzanki z serem i salami żeby A. nie słyszał i popijam winkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To mi wygląda na początki alkoholizmu:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

chyba przesilenie jesienne.ja ile bym nie spala to ciagle niewyspana chodze

To tak jak ja:tak::tak::tak::tak:

witam :-( chyba sie powiesze :zawstydzona/y::-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac

Głowa do góry za którymś razem na pewno zdasz:tak::tak::tak:

przykro mi że znowu mi sie nie udalo akurat za miesiąć mam następny i akurat bedzie równy rok jak robie prawko :zawstydzona/y: mąz sie zakur.....nie odzywa sie
Egzaminator doczepił sie ze wjechałam w kopertę ale mogłam wjechac tych kilka centymetrów do tyłu bardziej ,wg mnie to byłam w kopercie a wg niego nie :wściekła/y: troche sie z nim poklociłam ale uparty był sukinkot :wściekła/y::wściekła/y::crazy: a do cholery przeciez umiem jezdzic
Najgorzej ze cala ta sytuacja odbiła sie niepotrzebnie na dzieciach ja mężowi powiedZiałam zeby na dzieciach sie nie odgrywal bpo to na mnie jest zly i zreszta sam niech se zrobi prawko tozobaczymy ile razy by zdawał :wściekła/y:

Opierdziel męża że na dzieciach się wyżywa :wściekła/y::wściekła/y: i na tobie też nie powinien bo przecież nie robisz tego umyślnie, patelnią go:tak::tak::tak:

Przyszła sąsiadka i mi zawróciła głowę dlatego dopiero teraz kończę tego posta (po godzinie)

W koncu skonczyłam.
A teraz się witam. Seweryn w przeczkolu a ja zamiast wziąść się za robote to siedze z wami ale zaraz się wezme.
Ale mnie wczoraj wieczorem Seweryn zdenerwował. Kazałam mu założyć piżame a on że nie i nie a wkońcu mówi że w spodniach od piżamy sznureczki go w nocy cisną to ja żeby dał to je obetne. Przyniusł i obciełam a on wtedy w ryk że on chce te sznureczki i czemu je obciełam myślałam że go rozszarpie:wściekła/y:. MASAKRA
Oj tak dzieci czasem same nie wiedzą czego chcą a nieraz to mam wrażenie że robią na przekór:tak::tak::tak:
Wybrałam się dołazienki pranie wstaić, głowe umyć, a tu niespodzianka, wody nie ma!:wściekła/y:
Żeby chociaz jakąś kartkę wywiesili, to po co!
I ani za zakupy wyjsc nie moge, ani bigosu gotowac, bo nie ma za bardzo z czego, jestem uziemiona!
To cię przerobili z tą wodą. To teraz ja idę myć głowę i mam nadzieję że u mnie nie zakręcili:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i witam...
Pieniazki przelane teraz czekamy bo moj m ma jechac z tym chlopkiem do centrum po kase :tak: a jak bedzie kasa to moj m bedzie mial wolne :tak:
maly poszedl spac a ja zabiore sie za obiad ale nie wiem jeszcze co??
niby wyciaglam pieczarki ale nie mam wogole weny ani checi na robienie obiadu :baffled::sorry2:

Prossssssssssssz,mój mały konstruktor
Zobacz załącznik 164996
cudny jest :tak:
zobaczcie jak tanio udało mi sie kupic szlafrok dla Oliwki.fajniusi :tak::tak::tak:

SZLAFROK ROZ 110 DLA DZIEWCZYNKI (736849728) - Aukcje internetowe Allegro
jaki fajny :-D
taki milusi - ja tez taki chce - zapytaj Oliwki czy mi pozyczy :-p:-p:-p:-D:-D:-D
pati ja zawsze farbuje o tej godzinie bo inaczej moje dziecko nie da mi zafarbować spokoju :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na brąż sobie farbuje,mam przynajmniej taki zamiar a co z tego wyjdzie :-D:-D:-D:-D
a ja farbuje jak Sewek spi w poludnie albo z nim :tak:
Witam kochane:tak::tak::tak:
My dzis od rana w ruchu :tak::tak:
najpierw zakupy bo lodowa byla pusta a potem szukalam prezentu bo jutro idziemy na roczek:tak::tak: ciekawe jakie beda tym razem urodziny:rofl2::rofl2::rofl2:
Wybaczcie ale nie poodpisuje na posty jakos brak wenny:happy::happy::happy:
Zreszta rozmawiam z mama na skype wiec nie bede sobie metku w globie robic z czytaniem pisaniem i rozmowa:rofl2::rofl2::rofl2:

Agnes STO LAT DLA OLIWKI:tak::tak::tak:
no to tym razem udanych urodzinek :tak:
Przeleciałam tylko przez posty więc odpisze w skrócie to co pamiętam :tak:
Fajny ten szlafroczek, cudny :-D
Patrysiu super avartek :tak:
Ale ten gościu wymiatał kulasami hehe dziwie się że mu nie odpadły :-D

Kubek zasnął dosyć szybko więc skorzystam z chwili czasu i wpadłam się przywitać wieczorkiem :tak: w lesie fajnie było. Kubek sobie siedział na szczęście spokojnie w spacerówce i sobie chodziliśmy. Grzybków jeszcze nie ma, trza poczekać chociaż do końca tygodnia :tak: ale znalazłam z mamą dwa podgrzybki i trzy kozaki :-D nie wiem co z tym zrobi bo ja grzyby tylko lubię zbierać :tak:
a ja nawet i lubie zbierac grzybki - rok temu czy nawet dwa uzbieralam wiecej niz moj m.... :-D:-D:-D:-D:-D ale ogolnei to sie boje o siebie - ze kleszcze sie wpakuja :dry:
Hej babki poznym wieczorem :)) Ahh same nudy ... ;/ 3 prania prasowanie szybki obiadek Spacerek z malenka pozniej fitness i teraz chwilka odpoczynku Nadinka juz spii, wiec moge sobie poczytac :)) A jutro pepkowe Wiec jeszcze prezencik musze kupic i isc na imprezke :))

Mamuski dobrej nocki juz z gory wam zycze :))
no to imprezka sie szykuje :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A to pare fotek z urodzinek Oliwki.

A konik Pony interaktywny to chyba najlepszy prezent sie okazał bo stale się nim bawi i wsze dzie z nim chodzi,nie odstępuje go na krok :tak::tak::tak::tak:
jeeeee ciotka taki tort a ja zaproszenia nie dostalam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale Oliwka widac przepada za konikiem :happy:
A za mna winko chodziło juz jakis czas i bylismy w Biedronce -a tam byłam w szoku jaki tani alkohol-normalnie za dżin płacę 38 zł a tam za 28 ten sam!! A winko też połowe tańsze:szok::-) No i zamknęłam sie w kuchni bo robiłam grzanki z serem i salami żeby A. nie słyszał i popijam winkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oooo Tyyyyy i sama tak pilas i sie nawet z nami nie podzielilas :dry::-p
Cześć dziewczyny, spiochy jedne. Pomodliłam się i podziałało, mała grzecznie poszła spać i śpi nadal. Obudziła się tylko 2 razy na mineralkę i jest git. Rozwolnienie odpukać juz przeszło, tzn jedna kupa była jak należy, zobaczymy dzisiaj.

A&E wiem co to nie spać po nocach i w karty grać z nudów-współczuję.
no to nocka udana :tak:
Pati-awatarek przesłodki!!!
a dziekuje ;-)
Hejka :-):-):-):-)

lunka ja Ci dam zdjęcia do kitu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny słyszeliście Patric Swayzenie nie żyje !!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
bardzo lubiałam tego aktora :tak::tak::tak::tak::tak:
no ja tez rano czytalam na onecie - i pytalam sie mojego czy wie cos na ten temat bo mnie szoklo normalnie - ale fajny byl i przystojny :tak:
hej
Paulina szkole,p pojechal pracowac ,mala jeszcze spie wiec korzystam:-)
wczoraj wstala przed 7 i caly dzien mialam co robic.wieczorem przyjechala siostra i urczylysmy sie malibu zrobioonym na panienski(trzeba bylo sprobowac;)) i takie spanie mnie opetalo ze umylam sie i poszlam spac.
pogoda ladna,dobrze ze jeszcze ma byc cieplo:-)
dzis dzien jak co dzien-sprztanie,gotowanie,spacer do szkoly,jakies male zakupy

no i moze w koncu sie ufarbuje bo siwizna niezla.tym razem na bardziej naturalny kolor-trufla-czyli taki ladny czekoladowy braz
mniam malibu :tak:
Ty i siwizna :sorry2::sorry2::sorry2:
nie przesadzaj :-p
a ja wczoraj mialam farbowac włosy ale jakos się do tego nie zabrałam,odechciało mi się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzis muszę już to zrobić :tak::tak::tak::tak:
no ja wlosy farbowalam na czarny jakos 2 dni temu :-D
Pati cudny awatarek:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze bedzie:-)
ja w 9mieisacu pomagalam mamie malowac kibel w domu przed weselem brata.tzn moj p oblecial glowne sciany a ja *******y a kibel moze ma 2m2:-D
ledwosie z bebnem mescilam w te zakamarki:-D

wiecej nie nadrobie,wybaczcie
haha to fajnie ten obrazek musial wygladac - Anabubka mieszczaca sie w kibelku 2 na 2 :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
witam :-( chyba sie powiesze :zawstydzona/y::-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac
aaaaaaa kochana nie zalamuj sie bedzie dobrze ;-)
przykro mi że znowu mi sie nie udalo akurat za miesiąć mam następny i akurat bedzie równy rok jak robie prawko :zawstydzona/y: mąz sie zakur.....nie odzywa sie
Egzaminator doczepił sie ze wjechałam w kopertę ale mogłam wjechac tych kilka centymetrów do tyłu bardziej ,wg mnie to byłam w kopercie a wg niego nie :wściekła/y: troche sie z nim poklociłam ale uparty był sukinkot :wściekła/y::wściekła/y::crazy: a do cholery przeciez umiem jezdzic
Najgorzej ze cala ta sytuacja odbiła sie niepotrzebnie na dzieciach ja mężowi powiedZiałam zeby na dzieciach sie nie odgrywal bpo to na mnie jest zly i zreszta sam niech se zrobi prawko tozobaczymy ile razy by zdawał :wściekła/y:
zawsze tak jest ze odbija sie na dzieciach... tak juz ludzie reaguja
wiec to jest norma
licze na to ze zdasz tym razem ale fakt na tych gnojkow to nie ma slow :wściekła/y:
musialam sie jeszcze na chwile zalogowac ;-) DOBRZE ZE MAM WAS KOBIETKI :-D i moge sie wyżalic :tak: no teraz juz spadam bo pranie czeka na powieszenie i chyba jeszcze jedno natawie bo pogoda fajna do suszenia na razie
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No a ja chyba ide sie polozyc bo mnie maci...
kicham na obiad :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie slyszalam:szok::szok::szok::szok:
szkoda,tez go lubilam.ale stary juz byl:rofl2:

Anabubka jaki stary???? on miał dopiero 57lat :tak::tak::tak: to nie taki stary:tak::tak::tak:

przykro mi,na pewno zdasz nastepnym razy,trzeba w to wierzyć:tak::tak::tak:

Boże ja to już zapomniałam że istnieją takie cukierki a bardzo jue lubiłam

to moje ulubione :-p:-p:-p:-p:-p

taki milusi - ja tez taki chce - zapytaj Oliwki czy mi pozyczy :-p:-p:-p:-D:-D:-D

a ja farbuje jak Sewek spi w poludnie albo z nim :tak:

jeeeee ciotka taki tort a ja zaproszenia nie dostalam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no ja tez rano czytalam na onecie - i pytalam sie mojego czy wie cos na ten temat bo mnie szoklo normalnie - ale fajny byl i przystojny :tak:

pati pozyczyc to Ci nie porzyczy bo to mała chytruska :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

mi jakos tak wygodniej wieczorem farbować ,już sie tak przyzwyczaiłam :tak::tak::tak:

no to trzeba było wpadać,najlepsze imprezki bez zaproszenia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

oj pati był przystojny i to bardzo ale jak pokazali jego ostatnie zdjęcia niedawno robione to masakra,co z niego zrobiła choroba:no::no::no::no: ja go prawie nie poznałam.strasznie wyglądał i chudy jak patyk :no::no::no::no:

No i łączyli wodę na chwilę, więc zlałam ile się dało, umyłam głowe, polecialam na zakupy, mala sie wybawila na placu teraz za ten nieszczesny bigos trza sie zabrac.

...no to się biorę...

reklama
Do góry