reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek ja też Kapselka kłade na boczku ale jak mu się nie odbije to potem cierpi brzuszkowo
Młode to znaczy nie wymęczone po 50-tce ;) Na zdjęciach wyglądacie z MaMałgosia jak młodsze siostry. Ale to fajnie możemy zmienić nazwe wątku na ,,super mamuśki siedzące w domach,, z dopiskiem dzieci odmładzają :D
Choć ja po dzisiejszej nocy jestem troszke niedospana i nie najlepiej wyglądam :p

reklama
red mayka no własnie , ja tez jestem ciekawa  8) Mój tez sie budził co 2 - 2,5 godziny, a 7 godzin to do tej pory nie przespał  :p

Jsorbek ja teraz po allegro buszuje , może coś sie nawinie ciekawego  ::) Zauważyłam , ze jak mam chwile wolnego to wariacji dosatje, bo bym chciała wszytsko obejrzeć, posprżątać, pobyczyc się i wogóle  :laugh:

Mój kocur leży koło mnie i zrzędzi, ze się żle czuje...  ::) Boi sie czy oby nie dopadła go ptsasia grypa, bo wczoraj jedliśmy kaczkę u mojej babci na wsi  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Pytam go czy moze coś dla niego poszukac na wiosne, a on mi na to, ze może nie dozyje już  :laugh: :laugh: :laugh: Chyba zaraz pod suwaczkiem oliwierka wkleje i jego, bo czuje sie jakbym dwójke dzieci na głowie miała  :laugh: :laugh:

Mija nie mam siostry , a zawsze chciałam mieć ..... Jsorbek SIOSTRO!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ciekawa jestem ile bys mi latek dała ::) ::) ::)

Maję raczej brzuszek nie boli ale czasem ulewa, jak jej sie nie odbije.
Dam jej niedługo zageszczone kleikiem może przespi mi nockę ::) ::)

Napiszcie ile latek macie wszystkie wiem że kobiety o wiek sie nie pyta ale ja nie jestem gentelmenem hihih ::) ::) ::) ;D ;D ;D

MaMałgosia jak siostry starsze sqoich bąbli :D
Wydaje mi sie że nie wiecej jak 25 dała bym ci mniej ale jak tak pytasz to zaczynam sie zastanawiać... zapobiegawczo dam więcej :) :-[ ???

A to mój Nonek dziś rano po śniadanku i nieudanych próbach zrobienia kupki
p22700021hc.jpg

reklama
Mija o mamo jaki słodziaczek malusi  ;D KOchany  :-*

Jsorbek ja bym ci dała tyle samo , 25   ::) :)

Jak zgadłam to jesteśmy siostry bliżniaczki, bo ja w tym roku do ćwierć wiecza dobijam  ::) ;D

Do góry