ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A ja bylam z malym na festynie--ale bylo fajnie a najwieksza frajda byly--banki mydlane super 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale z ciebie teraz laseczka bedzieCześć ja tylko na chwilke bo padam na twarz ale jeszcze zyję;-):-):-):-)
Jutro jeszcze po kwiatki skoczę a potem na imprezke:-):-):-)
KOSTIUM "CAVARICCI" + GRATISY... (732484876) - Aukcje internetowe Allegro
Na zywca wygląda lepiej. na tym zdjęciu torebka też jak z jarmarku ale jest niezła![]()
mi tez wychodzi ze przekrocze o jakies 30 zlWitam! Wpadam tylko na chwileczke sie przywitać. mam nerwa od rana bo dostałam zaświadczenie z Urzedu Skarbowego i jest tak jak myślałam-przekroczy nam dochód na rodzinnetylko że to są dochody za 2008r a ja wtedy jeszcze pracowałam ,byłam na chorobowym a potem na macierzyńskim. Teraz dochody są znaczne mniejsze. Co mam zrobić?
Anabubka może Ty mi pomożesz????![]()
choc troszke sie oderwalasA ja bylam z malym na festynie--ale bylo fajnie a najwieksza frajda byly--banki mydlane super![]()
Witam Was
No tak naprawde to nie wiem czy mi lepiejboli mnie lep
a w dodatku zaprzestalam brania "Enterolu" bo przeczytalam na ulotce ze lek nie jest wskazany dla kobiet w ciazy
to ta lekarka co mi go przepisywala nie wie co miala dac
wzielam tylko jedna tabletke bo potem stwierdzilam ze nie bede narazac zycia malenstwa
ide kapac malego i za chwile wroce to poodpisuje i nadrobie zaleglosci![]()
A ja dzis zalatana.
Dzisiaj rano blam na spacerze 2h przyszlam polozylam dziecko spac,zaczelam sprzatac,poszlam na zakupy,wrocilam dziecko wstalo,dalam jesc,wyszlam ok 17:30 i wrocilam o 20 bedac caly czas z dzieckiem przyszlam,pranie jak bylo wpralce wyprane do powieszenia tak lezy,zabawki nie posprzatane,po obiedzie syff.A m. gra,ale wg niego ja nic nie robie.I jak tu sie nie wkurzac i sie nie drzec---krew mnie zalewa.
A jutro festyn w przedszkolu dla dzieci gdzie pracuje moja mama wiec sobie pojdziemy z małym.
heh ja tez tak mam pelno kosmetykow a z tego moze z dwoch korzystam regularnie![]()
juz??? ja mojego nie mam nawet po co obcinac
zreszta u nas po roczku dopiero pierwsze ciecie
a
nie za wczesnie na nocnik![]()
Witam! Wpadam tylko na chwileczke sie przywitać. mam nerwa od rana bo dostałam zaświadczenie z Urzedu Skarbowego i jest tak jak myślałam-przekroczy nam dochód na rodzinnetylko że to są dochody za 2008r a ja wtedy jeszcze pracowałam ,byłam na chorobowym a potem na macierzyńskim. Teraz dochody są znaczne mniejsze. Co mam zrobić?
Anabubka może Ty mi pomożesz????![]()
Witam w sobotę!
Ja dzisiaj mam labę, nie sprzątam nie chce mi sięileż można, codziennie zapierniczam to dzisiaj nic nie robię. W tygodniu się zbiorę
ząb mnie boli, głupia ósemka wychodzi i od wczoraj gęby otworzyć nie mogę i tym samym jeść
poczekam aż wyjdzie jeszcze i idę wyrwać wszystkie ósemki i dwie siódemki bo mnie trafi kiedyś
![]()
Kuba coś nad ranem płakał to go wzięłam do siebie, rozwalił się na pół łóżka i o mało co nie spadłamwygodny się robi jak tatuś ;-) teraz śpi jeszcze o dziwo, już prawie 2,5h
znowu mi szybko na wieczór padnie
ale jak wstanie to na miasto idę zobaczyć na jarmark miodu i wina
mniam może coś dobrego będzie
Miłego dnia życzę, jak nie zasnę jak wczoraj to wpadnę wieczorem![]()
Witam słonecznie,troszkę chłodno ale ujdzie w tłoku.
Zrobiłam generalne porządkii WSZYSTKIE
zabawki poszły w pi..nechę do piwnicy
,mam dosyć proszenia o sprzątnięcie
to będą się patyczkiem znalezionym na spacerze bawić i 1 kasztanem
.
Bez kija do mnie dzisiaj nie podchodź.
Witam się i ja
Wpadłam trochę poczytać ale odpisywać nie będę bo jakoś weny twórczej brak, dziecko nadal chore ale już nie płacze że ją ucho boli tak więc antybiotyk działa
Miłej soboty życzę![]()
A ja bylam z malym na festynie--ale bylo fajnie a najwieksza frajda byly--banki mydlane super![]()
My też właśnie skończyliśmy grillować
Ale ponieważ Maja jest chora i na dwór nie wychodzi to tylko na grillu przyrządziliśmy kiełbaskę i przynieśliśmy zjeść ją do domu![]()
a co sie stalo ze mu wlosy obcieli, kurcze mam nadzieje ze nic zlego??moje dziecko mialo obciete wlosy zaraz po urodzeniu w jednym miejscu (ale to dluga historia) i na tym miejscu urosla mu taka kucka, wiec chcemy mu wyrownac wloski na glowie, ma 7 miesiecy wiec to nie tragedia
W skrocie: wszyscy jestesmy po wizycie u fryzjera moje dziecko maz i ja dorobieni nowych fryzurek, maly kochanie wyglada bez kucki kochany aniołek, a i ja mam lepszy humor w nowych wloskach, wlasnie skonczylismy grilla, wypilam dwa drinkasy a coMezczyzni spia jak zabici.
Teraz mam talent ogladam, wiec mielgo wieczorka zycze