anaconda27
styczniówka2006
a ja herbatkę sobie robię gorąco bo coś chłodno, a niby na termometrze mamy 23st.C
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TYlko tak trzymać. Nie iwme jak to u mnie bdzie z tym kasowaniem, bo to jedyne, co moze ja w nocy uspokoić, butla z herbatka, wodą lub kaszka. Od kaszki juz odeszliśmy, od herbatek prawie, ale od w ogóle picia??? Ale jak mus to mus, moze na raczkach, no nie wiem. Jak wstaje rano to juz nie pyta o tate, tylko o nocnikLuna ja swojej skasowałam picie w nocyi skończyło się sikanie, bo pieluchy nie chciała a piła na potęgę
No i jestesmy od czerwca bez nocnej wpadki, odpukać
A bez pieluchy w nocy to od lutego
![]()
To się okaże.luna665 Mój m wczoraj wrócił i powiedział Sewerynowi że jak ktoś go uderzy to ma mu oddać dwa razy mocniej ale tylko jak ktoś go uderzy. Ale nie wiem czy to dobrze. Trochę się boje iść dzisiaj po niego do przedszkola. Zobaczymy.
wlasnie w tym sęk że mama M kupiła dom cały do remontu i sami teraz kase ciągle potrzebują na remonty i też ciągle im brakuje...Medeuska to może od rodziców możecie pożyczyć?
JA sobie zrobiłam wlasnie pyszną Dilmah waniliowąa ja herbatkę sobie robię gorąco bo coś chłodno, a niby na termometrze mamy 23st.C
no różnie w aptekach czasem są nieziemskie- jedna paczka tabletek od M w aptece "dbam o zdrowie" kosztowała 98 zł a w innej chyba 60 z 70 teraz nie pamiętam ile za ta jedną paczkę zaplaciłam dokładnie- ale różnica ogromnaTYlko tak trzymać. Nie iwme jak to u mnie bdzie z tym kasowaniem, bo to jedyne, co moze ja w nocy uspokoić, butla z herbatka, wodą lub kaszka. Od kaszki juz odeszliśmy, od herbatek prawie, ale od w ogóle picia??? Ale jak mus to mus, moze na raczkach, no nie wiem. Jak wstaje rano to juz nie pyta o tate, tylko o nocnik
To się okaże.
Ja byłam wysmiewana, bo bylam zawsze najmniejsza i z tych biedniejszych, to nie dalam sobie w kasze dmuchac a pozniej juz jakos poszło. Wszystko zalezy od dziecka. Mysle, ze bylam slaba psychicznie, to dawalam rade fizycznie. Tym sobie rekompensowałam. No a pozniej, to jak mowie, nałóg czy co...
Mała zaraz skoczy w ciuszki , ja zrobie głowe i do apteki. Jak sobie pomyśle ile tam i tu i siam musze kupic, to nie wiem jak sie z tym wszystkim i dzieckiem zabiore. Najgorsze, ze apteki blisko mnie sa najdrozsze w miecie, a najtansza na drugim koncu. Mala tempp chyba nie ma, ale w taka pogode nie zafunduje jej spaceru tak duzego.
no własnieMedeuska to faktycznie za ciekawie nie masz ale z drugiej strony jak już wszystko powynoszone z pokoju to najlepiej byłoby teraz zmienić tą podłogę skoro tego wymaga
dzisiaj własnie idziemy do casto zobaczyc z M- najczesciej te za 15 zł to są 6mm- które do naszych mieskan sie ne nadają- bo za bardzo sie wyginają a podogi u nas tak krywe że podkład nie awsze do konca to zniweluje- my musimy miec minimum 7mm grubości- a kolor dla mnie aż takiego znaczenia nie ma- byle nie były poarańczowewitam dziewczyny w ten zimny deszczowy dzień
julka z adamem w szkole antoni właśnie zasnoł więc mam chwile luzu
meduska a nie ma u was takiej apteki gdzie są leki dużo dużo tańsze?u nas taka apteka nazywa się rodzinna i tam można kupić nawet leki za 1zł dużo emerytów kupuje tam i ludzi uboższych my jak w ubiegłym roku sie pochorowaliśmy w styczniu i pietruszka i dzieciaki dostały antybiotyk to pojechałam tam i za 3 antybiotyki jakieś syropki osłony i jeszcze czopki dla antka zapłaciłam 27 zł a w normalnej aptece zapłaciłabym 170zł
dowiklus tego paska w naszym casto nie ma ale jest w słupsku,krakowie ,warszawie więc cytując pracownika casto "łaski nie robią niech robią cesję i dla ciebie sprowadzają a jak nie to idź do kierownika dekoracji"
meduska rozmawiałam wczoraj z chłopakiem z pokryć są teraz w casto panele za 14.70 zł za metr pytałam o klasę ścieralności itp powiedział że jak do mieszkania się w zupełności nadają sa tylko w jasnym kolorze ale jak nie jest to dla ciebie problem to polecają(bo ostatnio moda na ciemne i producenci jasne sprzedaja taniej) i gdybyś je wzieła teraz w promocji kredyt 0% to byś miała kwotę rozłożoną na 1`0 lub 20 rat bez odsetek
ja mam dzisiaj mega mega lenia obiad mam z wczoraj ,pranie jedynie wyprałam i częsciowo rozwiesiłam bo wczorajsze jeszcze nie wszystko wyschło i niestety nie mam gdzie wszystkiego suszyćale emilian wczoraj powiedział że na dniach przyjdzie serwisant sprawdzić i odpalić piec i będą juz powoli grzanie włączać bo zimno się robi
![]()