Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja sobie posiedziala,wypilam herbatke z cytrynka i zjadlam banana ale juz zmykam bo slysze ze mlode juz sie bawia
Zaczyna wychodzic sloneczko:-)
u mnie wlasnie zaczelo pdac.............;((((((((((((((((((((((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie posiedziala,wypilam herbatke z cytrynka i zjadlam banana ale juz zmykam bo slysze ze mlode juz sie bawia
Zaczyna wychodzic sloneczko:-)
Witajcie u nas od rana słoneczko świecija własnie Kamilka usypiam![]()
![]()
Hej, Pani Goździkowa!Na ból głowy polecam etopirynę - na mnie działa![]()
Kochana ja tez tak mialam, ale doktórka powiedziala, ze odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek, fizyczny, a jakże ( z właszcza nie dzwigac! ) i psychiczny, brać nan luz i sie nie denerwowac-absolutny zakaz. Poniewaz bylam nieżle przestraszona zastosowałam się i po kilku dniach przeszło!hej ja juz po ekg
nic mi nie wykazalo chyba, w piatek pogadam z lekarka o wyniku, ale tak jak patrze na wykres to nic nie widze
tylko wyszlam z badania zaraz serce mi zaczelo galopowac, najgorsze to jest to ze to sie dzieje nagle a nie na zawolanie, wiec watpie zeby mi to ekg wykrylo, chyba ze by mi je robili perzez 5 godz, no moze 2 godz minimum
Jata tam bandytka! Moja krew!!!!.......no i dzisiaj julka mówi że wiktoria już jej nie bije....no to mówię super a czemu ciebie już nie bije????a julka a bo jej oddałam i to tak że jej krew z nosaleciałanormalnie mam bandytkę w domu
![]()
I tak ma być!!! Nareszcie!!!Mi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.
Na świętokrzyskiej, zaraz na przeciwko hali kujawiak. Jest maleńka, my tylko zamawiamy, ale smak rewelacja!Spodnie zaj.... A ta pizzeria na jakiej ulicy?
Wg prawa możesz dorobić do jakijś tam kwoty, ale zasada jest -musisz w tym czasie osoiście pełnić opiekę nad dzieckiem, nie mam mowy o oddaniu go babci. U nas sprawdzają to, i opieka oczywiśćie musi zostać uzanan aza odpowiednią.Zapomniałam sie zapytać czy moge dorobic na wychowawczym? Np na umowe zlecenie albo o dzieło? Chcialabym przed świętami chociaż na pare godzin w jakimś markecie
O Boziu, As co to za chmury nad Toba wciąż krążą!!!!!! Pewnie ze do sadu, nie odpusciłabym za ciny, taki potwotr zabilby mi dziecko szybciej, niż zdążylabym go osobiście zagryźć. Nie. Ja jak widze takie psy bez kaganca luzem puszczone na dodatek, to zaraz zwacam uwage wlascicielowi. Niech on sobie bedzie lagodny jak baranek, ja go nie znam, a on nie zna mnie, o dziecku z machajacymi raczkami nie wspomnę!!! No słów brak.Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
![]()
Dziecko by tego nie przezylo.
Co mnie wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie. Oczywiscie jego zakaz sie nie tyczy. Zanioslabym mu te ciuszki osmarkane i rzucila w twarz!As biedny piesek. Ale pitbul bez kagańca?U nas w spółdzielni wisi regulamin że kazdy pies ma być w kagańcu. Ostatnio siedziałam z Zuzka przed blokiem bawił sie chłopiec 3 letni podbiegł do niego pies i zaczął po nim skakać -tez był bez kagańca bałam sie podejść ale jakos udało mi sie wyrwac niemal chłopca i odprowadzic go do domu. I wyobraxcie sobie że to był pies samego sołtysa
A ten chłopiec ma w domu suczke i pewnie dlatego tamten go normalnie zalał sperma
ble
Patrysia gratuluje udanego zakupu
No to jest się z czego cieszyć!!! A trawki to serdecznie gratuluje, moja jakoś jescze nie może. A wczoraj zsikała sie raz na zakupach i raz w drodze od tesciowej. Na wylota ja sie pochwale-dzis Weronika mi usnela w wozku jak szlysmy do szkoly i sie obudzila w drodze powrotnej i zanim doszlysmy to jakies pol godz minelo.miala tetre zalozona to mysle ze pewnie niezle mokro bo hjka tylko sie obudzi to zaraz sika.robizram ja w domua tu sucho
od razu na nocnik zrobila siku:-)
no i zaliczyla dzis pierwsze siku na trawke:-):-):-):-)
Zdrówka dla Oliwkiwkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosajuż się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy
![]()
Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
![]()
Też oglądałam lubie gowitam na nocmym dyzurze:-)
dziewczyny przed 21 juz spaly ale housa ogladaklam
p w parcy:-)
Ja już swoją wypiłam ale twoja smakowicie wygląda
A niech leje chociaż narazie słonce swieci to pranko wyskniedojdzie oi do Ceibie deszcz....po poludniu