reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie u nas od rana słoneczko świeci
best30_(www.e-gify.pl).gif
ja własnie Kamilka usypiam
dzieci50.gif

Na ból głowy polecam etopirynę - na mnie działa:tak::tak::tak:
Hej, Pani Goździkowa!:-D:-D:-D

hej ja juz po ekg :sorry::sorry::sorry::sorry:
nic mi nie wykazalo chyba, w piatek pogadam z lekarka o wyniku, ale tak jak patrze na wykres to nic nie widze :eek::eek::eek::eek::eek:
tylko wyszlam z badania zaraz serce mi zaczelo galopowac, najgorsze to jest to ze to sie dzieje nagle a nie na zawolanie, wiec watpie zeby mi to ekg wykrylo, chyba ze by mi je robili perzez 5 godz, no moze 2 godz minimum
Kochana ja tez tak mialam, ale doktórka powiedziala, ze odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek, fizyczny, a jakże ( z właszcza nie dzwigac! ) i psychiczny, brać nan luz i sie nie denerwowac-absolutny zakaz. Poniewaz bylam nieżle przestraszona zastosowałam się i po kilku dniach przeszło!
To na tle nerwowym.

.......no i dzisiaj julka mówi że wiktoria już jej nie bije....no to mówię super a czemu ciebie już nie bije????a julka a bo jej oddałam i to tak że jej krew z nosaleciała:szok::szok::szok::szok:normalnie mam bandytkę w domu:no:
Jata tam bandytka! Moja krew!!!!:-pUstawiać oiomnki, niech wiedza gdzie ich miejsce!:-D:-D:-D

Mi sie komp zepsół wiec jestem z doskoku.
Zapisalam sie do Oriflame,tzn zapisana zostane w srode(przyszła srode).do tego czasu musze 1 zamowienie zebrac :)
Poza tym jutro ide na szkolenie z ubezpieczeniami i dowiem sie wiecej co jest 5.Bo rozmowa byla taka sobie.
Milosz ma sie dobrze,a m.gra czasem w domu cos zrobi,ale ja mam juz to w nosie,teraz to ja chodze na spotkania,szukam pracy a on dzwoni i pyta czemu tak dlugo i gdzie ja i o ktorej bede..a niech dzwoni,jak woli cale zycie grac to prosze bardzo...do ludzi tez trzeba wyjsc i ja to robie.
I tak ma być!!! Nareszcie!!!

Spodnie zaj.... A ta pizzeria na jakiej ulicy?
Na świętokrzyskiej, zaraz na przeciwko hali kujawiak. Jest maleńka, my tylko zamawiamy, ale smak rewelacja!

Zapomniałam sie zapytać czy moge dorobic na wychowawczym? Np na umowe zlecenie albo o dzieło? Chcialabym przed świętami chociaż na pare godzin w jakimś markecie
Wg prawa możesz dorobić do jakijś tam kwoty, ale zasada jest -musisz w tym czasie osoiście pełnić opiekę nad dzieckiem, nie mam mowy o oddaniu go babci. U nas sprawdzają to, i opieka oczywiśćie musi zostać uzanan aza odpowiednią.

Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O Boziu, As co to za chmury nad Toba wciąż krążą!!!!!! Pewnie ze do sadu, nie odpusciłabym za ciny, taki potwotr zabilby mi dziecko szybciej, niż zdążylabym go osobiście zagryźć. Nie. Ja jak widze takie psy bez kaganca luzem puszczone na dodatek, to zaraz zwacam uwage wlascicielowi. Niech on sobie bedzie lagodny jak baranek, ja go nie znam, a on nie zna mnie, o dziecku z machajacymi raczkami nie wspomnę!!! No słów brak.
Zdjęcia przerazająco, no rzeczywiście niby to strasznie nie wygląda, ale jak się mogło skończyć!!! Biedny psiak...

a gdyby to było dziecko?
Dziecko by tego nie przezylo.:no::wściekła/y:

As biedny piesek. Ale pitbul bez kagańca?:szok: U nas w spółdzielni wisi regulamin że kazdy pies ma być w kagańcu. Ostatnio siedziałam z Zuzka przed blokiem bawił sie chłopiec 3 letni podbiegł do niego pies i zaczął po nim skakać -tez był bez kagańca bałam sie podejść ale jakos udało mi sie wyrwac niemal chłopca i odprowadzic go do domu. I wyobraxcie sobie że to był pies samego sołtysa:szok: A ten chłopiec ma w domu suczke i pewnie dlatego tamten go normalnie zalał sperma:no:ble
Patrysia gratuluje udanego zakupu
Co mnie wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie. Oczywiscie jego zakaz sie nie tyczy. Zanioslabym mu te ciuszki osmarkane i rzucila w twarz!

a ja sie pochwale-dzis Weronika mi usnela w wozku jak szlysmy do szkoly i sie obudzila w drodze powrotnej i zanim doszlysmy to jakies pol godz minelo.miala tetre zalozona to mysle ze pewnie niezle mokro bo hjka tylko sie obudzi to zaraz sika.robizram ja w domua tu sucho:szok::szok::szok::szok::-D
od razu na nocnik zrobila siku:-)
no i zaliczyla dzis pierwsze siku na trawke:-):-):-):-)
No to jest się z czego cieszyć!!! A trawki to serdecznie gratuluje, moja jakoś jescze nie może. A wczoraj zsikała sie raz na zakupach i raz w drodze od tesciowej. Na wylot:-D

Witam w końcu nie wiem środowo?
Wczoraj jak P przyjechał z pracy pojechaliśy do bezdomki na zakupy, później do tesciowej, bo tam zapasowe ciuchy dla małej były, a to rzut beretem. Szybka, ponad dwu godzinna herbatka:-D i do d omu. Mała mięliśy wykąać, ale zasnęła na nocniku, więc tylko w pidźamke i spać. Nocka średnio przyjemna, wstawałamchyba z 5 razy do niej, butli sie domagała:wściekła/y:.
Za to wieczór byl bajeczny, ostatnio Piciu tak się mną zajął jak tylko się wprowadziliśy na swoje, ale było gorąco!
Dziś na 11 jestem umówiona z MOnią na mieście na łażenie po sklepach, jakaś kawka. Kazałam jej małego zostawić mamie, to się troche zrelaksuje, już sie o to postaram. A muze kupić przy okazji małej tą suchąpieluchę o ile znajdę, i sobie po lumach ołazć jakąś bluzkę na ten wypad kupić. Na zaś tez przyjemne, bo mamy pizze na obiad z naszej nowej pizzerii!!! A później to jeszcze nie wiem.

Teray sie ybieam, bo jak jesycye troche posiedye to na bank sie spoynie, a musye wyjsc o 10.

no proszeLunka zaszalalas:-D:-D:-D
ja swojego jak wrocil z pracy pomeczylam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i zasnal zaraz kamiennym snem:-D:-D:-D:-D:-D

co za pogoda.....6stopni i pada i wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a O 11 MUSZE WYJSC.

maskara
jak patrez za okno to mi zimno.zebym szla normlanie to bym mala p zostawial a tak to musze ja ciagnac.chociaz jeszcze sie zastanwoie,mozego jednak obudze i polece sama.trudno.katar mi nie potrzebny.a zmokniecie i zmarzniecie murowane

dobra spadam trzeba sie ubrac w koncu.milego dnia

wkurzyłam się bo Oliwka dostała już lekki katar,juz jej cieknie z nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już się zaczyna.mam nadzieję ze się nie rozłozy :no::no::no::no:
Zdrówka dla Oliwki
teletubisie2.gif
a to dla niej i niech bedzie zdrowa:tak:

Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
Mam niezła jadkę.
Jutro idę na policje .Dziś już zgłosiłam telefonicznie.
Fotki wkleję potem.
Nil ma 2 dziury w szyi ,ponad 10 cm szyi pokąsane i podbiegnięte krwią i rozwalone oko.
Na szczęście jak go wet opatrzył to się okazało,ze tylko powieka poszarpana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniła do koleżanki,która jest prawnikiem.Jutro za pomocą komendy kieruję sprawę do sadu.
Nawet nie chcę myslec co by było,gdyby na miejscu mojego psa było dziecko?
:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok:Biedny piesek

a gdyby to było dziecko?
:szok::szok::szok::szok:Gdyby to było dziecko to nie wiem czy by przeżyło
witam na nocmym dyzurze:-)
dziewczyny przed 21 juz spaly ale housa ogladaklam
p w parcy:-)
Też oglądałam lubie go:tak::tak:
To ja kawkę poranną zaserwuję:-):-)

Ja już swoją wypiłam ale twoja smakowicie wygląda
dojdzie oi do Ceibie deszcz....po poludniu
A niech leje chociaż narazie słonce swieci to pranko wysknie

reklama
hejka.:-)

Oliwka dała mi dzis popalić,dostała w nocy katar i spac nie mogła:no::no::no::no:przebudziła się o 3.00 w nocy to usneła po 5.00.no ale o 4.00 zaliczyła siku o nocnika także nocka bez wpadki super.:-)

kurcze wkurzam się i nie wiem co zrobić bo w nocy jest dosyc chłodno a ona mi się stale odkopuje,co sie przebudze to ona odkryta ,przemarznięta zwinięta w kłębuszek,wstaje do niej kilka razy w nocy ja nakrywać ale nie jestem w stanie całą noc przy niej siedziec aby była stale nakryta :no::no::no::no::no:nie wiem dlaczeo ona nie lubi być nakryta:sorry:
i mi się zdaje ze ten większy katar zrobił sie przez dzisiejszą noc bo jej sie zmarzło :tak::tak::tak::tak:

a pogoda znów do dupy,zimno,deszcz pada masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry