Dziewczyny jaka to jest przesyłko pobraniowa
zamawiasz i odbierasz ta paczke na poczcie ii dopiero płacisz za nia przy okienku pani

Asia to super ze tak polubiłaś księgowość

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jaka to jest przesyłko pobraniowa
płacisz przy odbiorze jak Ci przyjdzie do domuDziewczyny jaka to jest przesyłko pobraniowa
kazia dobrej nockiOk dziewczyny:-) Ja tez już na dzisiaj kończe bo musze maluchy utulić. Jutro do was wrócę jak tylko czas pozwoliSciskam was wszystkie i życzę kolorowych snów wam i waszym maluszkom:-)
tez zauwazyłamkazia dobrej nocki
Agnes napisałyśmy posta w tym samym czasie![]()
No to może jeszcze go karm jak masz pokarm a jak je tylko na noc.no właśnie nie je. daję mu już tylko rano i wieczorem. nie miałam problemu, żeby mu odstawić w dzień. po prostu któregoś dnia nie dałam i tak zostało. ładnie pije mleczko w dzień. a wieczorem wydaje mi się, że on po prostu chce sobie pocuchać tylko bo nawet nie czuje żebym miała dużo mleka
No witaj fajnie ze ci sie podoba kurswitam :-) nie zglądam bo mam do 18 godz. kurs i siedze po 4 godziny przy komie to jak wracam to juz az bardzo nie ma ochoty siedziec na swoim Na kursie super odkrylam ze lubie rachunkowoscjedna z pan wykladowczyń namawial mnie na studia w tym kierunku ale niestety na razie nie ma jak studjowac :-(pozdrawiam :-)
Ogladałam fajny byłHous się skończył a Oliwka jeszcze nie śpi![]()
Dobrej nockiOk dziewczyny:-) Ja tez już na dzisiaj kończe bo musze maluchy utulić. Jutro do was wrócę jak tylko czas pozwoliSciskam was wszystkie i życzę kolorowych snów wam i waszym maluszkom:-)
zamawiasz i odbierasz ta paczke na poczcie ii dopiero płacisz za nia przy okienku pani
Asia to super ze tak polubiłaś księgowość![]()
Dzieki dziewczyny za odpowiedzpłacisz przy odbiorze jak Ci przyjdzie do domu
teraz leci?????A ja na Tvp2 oglądam o zabespieczaniu czy warto sie zabezpieczac
takteraz leci?????
wiki już włączyłam sobieA ja na Tvp2 oglądam o zabespieczaniu czy warto sie zabezpieczac
ja teżwiki już włączyłam sobie![]()
bardzo ładneSUPER SWETERKI DUŻO KOLORÓW SUPER CENA 29.99 (777127684) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie o tym sweterku ten na samym dole niebieski
chyba tak, będziemy się powoli przestawiać;-)No to może jeszcze go karm jak masz pokarm a jak je tylko na noc.