reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My robimy w domu bo drogo bardzo w restauracji wychodzi, ale mnie ma kto pomóc bo tesciowa ma wolne a mama tez pewnie weźmie urlop. Ale tez wolałabym w restauracji . Chociaż robimy imprezkę u teściowej to bałaganu tez nie będę miałą hihi ;D ;D ;D

reklama
Coś tu pusto się zrobiło nawet mordziula nawala.Ja jestem już po roczku imprezka prawie się udała bo moja niunia bardzo nieśmiała się zrobiła i jak zobaczyła tych wszystkich gości to płakała i płakała.dopiero jak spać miła iść to humorek jej wrócił i zasnąć nie mogła ::) ::)wybrała pieniążek ;)

A jutro czeka nas szczepienie mam nadzieję że tylko jedno :-[ już się boję co będzie jak lekarza zobaczy.

Za przykładem mojej siostry przyzwyczajałam Emi do stetoskopu,i przykładałam jej do serduszka jak lekarz i do nóżki itd, ;D ;D :laugh:

Heej!
ja po ciezkim dniu dzis
mimo mrozu ale sloczecznej pogody wyruszylam dzis w miasto pozalatwiac rozne sprawy.
Zakupy, i przede wszystkim ksiadz ( odnoscie chrzcin) i lokal na imprezke
noelia mordziulka dzis przeciez w wawie z hubciem

Oj ja jestem strasznie do tyłu no a teraz chciałam wstawić taki suwaczek od kiedy razem z mężem jesteśmy i wszystko mi się pogubiło :mad: :mad:

W koncu mam wolne, Macio wykapany, najedzony poszedł spać. Dzisiaj na rehabilitacji dał popis swoich płucek :p ale jak stwierdził ze nikt nie reaguje na jego krzyki to dał sobie spokoj :D

Oj cos pochrz... ze zdjaciem to jeszcze raz

0129wy.jpg

reklama
Do góry