reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

melduje ze zyje :-)

teraz dziewczyny to ja juz bede miala bardzo malo czasu zeby usiasc na BB :-:)-(
wczoraj zaczal sie nam pierwszy dzien remontu :-D
ale bylo fajnie...
kurcze normlanie chodzialm taka napalona tym remontem ze konczyc nie chcialam :sorry2:
drapalam tapety, zdzieralam farbe olejna, sprzatalam balagan...
a Sewek ??
On to normlanie jakby w siodmym niebie - chodzil z szufelka i wszystko zamiatal albo ze swoja wiertarka zabawkowa i wiercil wszedzie....
ale posprztaalam sobie juz troche balkon :cool2:
fotki zaraz wstawie jak sobie wrzuce na kompa
ale najlepsze jest toz e taka podekscytowana chodzilam ze nie amm ani ednego zdjecia jak cos robie :dry:

reklama
Hi ,hi ,a Patrysia zrób koniecznie przy pracy ,żeby ci potem m nie zarzucał ,ze on wszystko sam:-Dbo faceci mają bardzo wybiórczą pamięć:tak::-D
ale tu dziś wiatr hula ,jak po pustyni..........

Dopadłam kompa :tak:

Dziewczyny pooglądałam fotki :tak: Super :tak:

A jeśli chodzi o łóżeczko to obejrzałam chyba wszystkie dostępne w necie :eek:
:tak:
Dałam 250zł :tak: Kupiłam używane, bo nowych już niema w sprzedaży:eek:, ale wygląda jak nowe :tak:

Jest szerokie na 80cm, i ma trzy długości, 130, 165 i 200 :tak:

Dzisiaj rano złożyłam, Helenka z niego nie wychodzi :-D:-D

A jeśli chodzi o barierkę to się zobaczy :eek: Jeśli będzie potrzebna to nowa kosztuje chyba 30 zł w IKEA więc jakby co to się dokupi :sorry2:
p1130514.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-01

Świetne łóżeczko a jaka Córcia zadowolona!!!:-):-)

Hej

Sunday cłopak śliczny ,widać że urwis rośnie -iskierka,

Dzieki! A Urwis już sie robi!!!!:eek:

melduje ze zyje :-)

teraz dziewczyny to ja juz bede miala bardzo malo czasu zeby usiasc na BB :-:)-(
wczoraj zaczal sie nam pierwszy dzien remontu :-D
ale bylo fajnie...
kurcze normlanie chodzialm taka napalona tym remontem ze konczyc nie chcialam :sorry2:
drapalam tapety, zdzieralam farbe olejna, sprzatalam balagan...
a Sewek ??
On to normlanie jakby w siodmym niebie - chodzil z szufelka i wszystko zamiatal albo ze swoja wiertarka zabawkowa i wiercil wszedzie....
ale posprztaalam sobie juz troche balkon :cool2:
fotki zaraz wstawie jak sobie wrzuce na kompa
ale najlepsze jest toz e taka podekscytowana chodzilam ze nie amm ani ednego zdjecia jak cos robie :dry:

To super że w koncu cos sie ruszylo! Tylko nie szalej tak Ty z tym remontem uważaj na siebie!!!!:tak::tak::tak:

A ja mam już powoli nerwa jutro pierwszy dzień pracy, po przerwie i to nowe miejsce!:eek::eek::eek: Normalnie stresuje się! No i do tego maly z opiekunką, na szczescie jeszcze przez tydzien moja mama po rehabilitacji będzie do nas zajeżdzala na troche.

Hej,tak coś mnie wzięło:dry:,że po 14-ej zasnęłam i spałam dobre 3 godziny:szok::tak:.Obiadu więc nie jadłam tylko na kolację rosołek i kurczaczka pieczonego z ziemniaczkami i buraczkami z papryką z wałówki od cioci.Ale mi apetytu na kisielek zrobiłyście.
Na cmentarzach ruch znośny,bo większość wczoraj była,Julu dał popis,bo cały czas uciekał,wywracał się i krzyczał(nie płakał bo łez nie było:no::sorry2:).
Julu teraz śpi,M herbatkę poszedł szykować.
Dorotka,tutaj sobie sprawdź;-):tak: Kalendarzyk małżeński - społeczność internetowa kobiet
Herbatka z cytrynką i miodem podana:tak::cool:.

No i jestem wolna
Goscie juz pojechali jakies 20 minut temu,ale bylo fajnie:tak::tak::tak:Spotkanie na cmentarzu a pozniej u mnie kawka i obiadek:-)Zostalo mi tyle jedzenia ze chyab przez minimum trzy dni nie bede musiala gotowac;-):-D:-D:-D
Ale ile mam zmywania i jaki syf w chacie:szok::szok::szok:Nie wiem za co sie najpierw wziasc wiec sobie siedze hehe

MH
Super mloda wyglada w tym wyrku i widac ze jest zachwycona:tak::tak::tak:

Cześc dziewczyny, witam ponownie. Wróciiśmy z cmebtarzy o latankach po rodzince. Mała zachwycona, bo z Kasią siedziała ( moja kiuzynka)

A co tu pustki takie?? :szok::szok::szok: wszystkie pewnie na cmentarze wybyły, ja już mam z głowy, tylko u mnie w mieście nie byłam ale to bym musiała iść z mamą bo za duży cmentarz i się nie pamięta gdzie kto leży a chciałam iśc do mojej nauczycielki ze średniej ale nie mogę znaleźć grobu, będę musiała podejść i się zapytać gdzie leży :tak: a jak sobie przypomnę jaka baba fajna była, szkoda :-( dwa lata mnie uczyła ekonomii i rachunkowości. Jej syn ją zabił, nożem jej gardło poderżnął, naćpany był w h** i myślał że ma węża na szyi, a ona spała :no: (bynajmniej tak pisali, nikt nie wie jak było, naćpany był na pewno) A teraz mi w gazecie regionalnej napisali że jakiegoś faceta starszego w mieszkaniu znaleźli, odobno nie żył od 2 lat :szok::szok::szok: szok a siostra i brat w żarach mieszkają i nikt do niego od dwóch lat nie zaglądał :no: co za ludzie :no: idę coś poszperać w necie póki Kubek śpi :tak: M do pracy musiał pojechać, dzisiaj na telefon jest nie wiem o której będzie bo mają trochę ludzi :sorry: zaglądne potem jak ojciec nie będzie pisać :tak:
Straszne, narkotyki i alkohol!!!
I bezdusznośc, olewactwo, przez dwa lata ojca nie odwiedzic, zadzwonić, nic?

No i tyle, pusto,ale w takim dniu wiadomo. Oglądamy Comedy Central, troszkę się rozruszać. przed wyjsicem zostawilismy pootwierane ona i kurcze jak wróciliśmy to kostnica normalnie! Ale juz sie robi cieplej.
U mnie jutro ponoc 8* i wiatrzysko, no bomba. To ja juz wole 3* i spokój.

U nas słonko ale zimno było a cmentarz pod lasem to w czapkach trzeba było chodzić.
Julu właśnie się przebudził,bo pić się zachciało i koszulkę kazał sobie nałożyć.Ostatnio M się nabija z Jula,bo jak coś nie chce małemu wyjść to NIE MODE mówi:tak::-D:-D.Mówił MOJOTO na samolot a teraz ŚAMOJOT:tak::-D:-D:-D:-D.

MH swietnie corcia wyglada w tym lozku I jaka zadowolona
PATRYSIA oszczedzaj sie troche
DOWIKLA no to wspolczuje sprzatania Ale wiesz jak bylo goscie to bylo milo ale wszystko co dobre kiedys sie konczy I wiecznie dobrze miec nie mozesz :-(

Bylismy z Oliw w kosciele Ale wytrzymalismy tylko do konca kazania Ja nie wiem jak z nia wytrzymamy za 2 tygodnie na roczkwej mszy
Oli juz wykapana Kaszki zabardzo nie chciala A pozniej bedzie glodna Jesczze jak bedzie szla spac to dam jej mlekczka Oczywiscie spac sie jej nei chce

Ulalamal mi sie z przudu zab Jakos dziwnie ze jutro musze isc do dentysty A co innego mialam w planie Ale musze isc go zrobic A ja strasznie nie lubie dentysty :-(

Dorotka,u nas na Jula działa lizak,bo przeważnie też do kazania wytrzyma:tak: a potem nudzi mu się:sorry2:,w lecie lepiej było,bo na dworze można postać :tak:a teraz zimno i przeważnie starszym babkom przeszkadza :sorry:jak dziecko swoje 3 grosze do mszy wtrąca:-p:tak::-D:-D.

reklama
cześć nieedawno dotarliśmy do domu.
zimno okropnie,najgorszy ten wiatr taki mroźny brrr zmarźliśmy :tak::tak::tak::tak::tak:

w sumie na cmenatrzach zajęło nam 3h,Najgorsze to ze Oliwka strasznie zmarzła w nogi ,zimne jak lud miała,jak to zobaczyłam to się aż przeraziłam.
a była w kozakach,tylko ze prawie cały czas siedziała w ózku i pewnie dlatego ze sie nie ruszała :tak::tak::tak::tak:

jak dojechaliśmy do tesciów to szybko ją nasmarowałam Pulmex baby aby ją rozgrzało,wmasowałam w stopy porządnie,szybko gorąca herbatka z miodem i ciepło ją ubrałam i się rozgrzała tak w 40min i potem już była cieplutka.

mam nadzieję że mi sie nie rozchoruje.

padła nam niechcący bo nie przypilnowaliśmy o 15.20 a obudziłąm ja o 17.00 no właśnie o której pójdzie spać?nie wiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz z M budują z klocków a ja się rozpakowuje:tak::tak::tak::tak:

Do góry