reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pressedflowerbirthdaycard1vj.jpg

Duzy niech rosnie, Biedroneczko.

Adresik nowo wyszperanego sklepiku...

http://www.akacjowydworek.sklep.pl/

reklama
jejku dzieki laseczki :-*

przekaże Jasiowi buziaczki od ciotek jak tylko sie obudzi :)

Kalinka super stronka :) ojjj chciałabym mieć dużo żeczy z niej ....tylko fajnie by było mieć własny domek albo mieszkanko gdzie mogłabym to ustawiać ::)

ale....kiedyś napewno :):)

No w końcu udało mi sie wejsc na strone bb :laugh:

Najserdeczniejsze zyczenia dla Jasia ;D

Maciuś usnał a ja pije kawke i też mam ochote zrobic to co moj synek czyli położyc główke do podusi, a to wszystko przez to ze rano musiałam jechac z wynikami małego do pediatry.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ SłONKA I RADOśCI I MIłOśCI I W OGóLE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA MOJEGO PRZYSZłEGO ZIęCIA - Jasieńka CIOCIA ASIA Z MAJą ;D ;D ;D

MaMalgosia własnie miałam dzis wstac i przeprowadzić śledztwo gdzie zniknęłas bez słowa.
Mija i L4dY wiecie że jeszcze nie dostałam becikowego :mad: :mad: :mad:

mam kawe :p

sorbuś jak niedostałaś ?????? to idz i sie dowiedz kiedy ci przyznają !!

No qrcze ...az dziwne .Ja dostałam po paru dniach od złożenia odpowiedz .Ty tez powinnas dostać.Idz do nich i sie dowiedz bo bezsensu tak siedziec i czekac .

Niemam w domu kromeczki chlebcia:( niechce mi sie nic robić .Zjadłabym coś fajnego a niemam jak wysjc do sklepu bo Jasiek padł i spi ::)

ja tez kawusie piję.
L4dY powiedzieli że na poczatku marca dostanę więc jak nie dostanę w tym tygodniu to zadzwonie do nich.

reklama
a niemowiłam wam jaki fajny zamowiłam śpiworek do wózka??

No to powiem :p wiec doszłam do wniosku że Kierownik niemiesci sie juz w gondolce i nogi mu zaczynają wystawać ::) wiec czas na zakup śpiworka :) i jak zwykle "poszłam " na allegro ::) :p i znalazłam całkiem tani i fajny spiworek o taki :

http://allegro.pl/item88493354_88493354.html

no i go kupiłam .Superowy jest , cieplutki i wogole :) Jestem bardzo zadowolona bo jest z pożądnego materiału :)

Do góry