reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Biedroneczko ja UPIEKŁAM sobie chlebek...z makiem i sezamkiem...
Zrobilam blinki, dosypując do nich sezamu...pycha...kto to widzial kawe sama pic..taka pachnąca pajdka z dżemem domowym...mniam mniam...

a tego Becikowego jeszcze nieprzepusciłam do końca :p

W piątek jedziemy do Tesciów i w sobote idziemy z meżem na randke :p 8) ....
w co ja sie bidulka ubiore...

Kalinka !!! mowiłam ci juz coś z tym masakrowaniem nas swoimi wypiekami

a wogole dzwoni do mnie dzisiaj moja rodzicielka i ciągnie mnie do siebie na pare dni < moja mama pracuje pod granicą Francuska > żebym odpoczeła a ona pobyła z Jasiem i oczywiscie chce zapłacić bileciki za przelot itp.

i oczywiscie czeka mnie wieczorem ostra rozmowa z moją połowicą jak on to widzi < a kochaja sie jak pies z kotem z moja mamą >polecaiałabym z checia ale sie troszke obawiam o Jasia jak on to zniesie .ale co tam ....jakos pewnie przezyjemy te pare godzinek ::)

łudze sie

Ja już po kawce. Teraz to obiadek gotuje. Nic mi sie dzisiaj nie chce :(

Ja też juz niedługo bede musiała zmienic gondole na spacerówke. No ale Macio jeszcze sie w gondoli miesci wiec mam nadzieje ze do konca zimy to sie nie zmieni. Tylko ciekawe czy ta zima zamierza sie skończyć :p

L4dY jaki masz nick na allegro bo tam w tym śpiorku jest taka rzepiura to nie ty czasem kupowałam raz coś od niej
Tak tylko pytam głupie pytanie wiem wiem hihih ::) ::) ::)

Moja dzidzia cos nie chce jeśc dzisiaj zaczęłam jej dawać mniej Boboticu i chyba znowu kolek dostała i muszę zwiększyć dawkę. Kurde a już myślałam że jej przeszły. Mniej płacze niż wczesniej ale jednak

reklama
ja kupiłam tylko dwa jeden z ochraniaczem a drugi bez. Żółty jest bez dlatego dokupuję a seledynowy jest taki zwykły prosty i to wezgłowie dlatego chcę dokupić żeby takie orginalne było

Do góry