reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jsorbek moze takie przymulone te nasze połaczenia internetowe przez to , ze aktualizują forum  ::)

Ja pierdziele, nie przesadzając, ale zaraz osiwieje  :mad: co z a muł noooo  ::)
Hej Agnieszka , witamy wśród kobiet udomowionych

Lady ty naprawdę jesteś jak jakiś Robokop  ;) :D No , a może pomieszkujesz w jakimś m10 i roboty od groma ? hm......  :laugh: :laugh:

Lady , a moze ty masz jakieś ciężkie sny połączone z lunytakowaniem i dlatego taka wykończona jestęś  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kalina cicho tam , nie ładnie tak , a feeeee :laugh:

MaMałgosia baaardzo smieszne :p a zamiast tego M10 to ja mam M2 i to niedokońca całe nasze ::) :p a czyścioch to ja jestem faktycznie , lubie jak wkoło mnie jest wszytko poukładane i czyste a nie jakies kacapuchy na podłogach sie walają :p ::)

ale już sie wyrobiłam .

No czas to ja mam rewelacyjny  :laugh: :laugh: :laugh: , ale wykorzystuje moment , ze mi stronę załadowało  :laugh:

Ogląda któraś z Was "M jak Miłość" ? Kurde zauważyłam , ze Krzysztof Z. zmarł , tylko cholera na co ??? Mamuśki poratujcie maniaczkę  ;) Pamiętacie jak walczyłam z wyborem krzesełka do karmienia  ;) Wybrałam i przyszło , oto ono i jego dumny właściciel. Tylko zabawki maja przekichane , bo lądują z wielkim hukiem na kafelkach  :D Obawiam się , ze ich dni są policzone  ::)

Ello . to jeszcze raz ja :laugh: Nie mogę trafić do łóżka. Szukałam czegos ciekawego i wiecie co ? Trafiłam tu :laugh: :laugh: :laugh: ;)

Moj internecik chodzi jak szalony, błyskawica normalnie ;D Mam nadzieję, ze mu nie zostanie tak i nie będę musiała sama tutaj nocami przesiadywac i pisać :laugh: :laugh:

Ładne kwiatuszki dostałam ? Wiadomo z jakiej okazji , bo tylko na takie kwiaty dostaje ::) Teraz bacznie je obserwuje, zobaczymy czy z serca dane ;) :D

i jeszcze jeden kwiatuszek... po kąpieli :) Dobra mina, bo łazienka cała zalana, ja też z reszta ;)

Oj widze ze ja dzisiaj pierwsza.

Witam wszystkie mamy w ten ostatni dzień tygodnia bo jutro już wekend.
Szkoda tylko ze wekend jest tak samo pracowity jak reszta dni.

ja tez sie witam.........

ale jakos tu dzisiaj pusto....ehhhh

u nas zima za oknem, zastanawiam sie czy wyjsc z Maluchem, bo temperatura plusowa......ale straszne bloto sie zrobilo ze sniegu.....

reklama
Bloto nie bloto na spacer trzeba isc. wiekszy wysilek wskazany ;D ;D ;D
JA tez sie chiba wybore, bo co ineego robic- chociaz maluch pospi na swierzym powierzu
Wlasnie mo wstal ide zobaczyc co porabia!! :p :p

Do góry