reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIENDOBEREK!
alescie popisaly! ja nie mialam czasu zreszta teraz coraz mniej bo jak mam rehabilitacje to cale popoludnie z glowy, obiadek trzeba zrobic potem jedziemy a jak przyjezdzamy to zmeczeni....
ale dzis posiedze moj luby na pilke idzie to wieczorek mam dla siebie!!!!!
[size=10pt]ZIMO WIO STAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![size=10pt]
CHCE WIOSENKI LATA!!!!!!

reklama
Ja muszę isc na spacerek bo musze isc na poczte.
A pchanie wózek przez ta breje sniegowa to niezłe cwiczenie, przynajmniej spale troche kalori. ;D

moje dziecko wczoraj padlo!!!!!!!! zjadl posadzilismy go zeby sobie beknol a ona zamknol oczy i spi!!!!!!! a tak wygladal![im
imag34699qd.jpg

joaska ale fajniutki! sliczne duze oczka! i klaczki. hubert tez mial strasznie duzo wlosow juz dwa razy od roczku mu obcinalismy a jak pierwszy raz poszlismy go obciac to mu w oczy wlazili i dosc dlugo ze spineczka chodzi! i wszyscy mysleli ze dziewczynka....

mordziulka pisze:
joaska ale fajniutki! sliczne duze oczka! i klaczki. hubert tez mial strasznie duzo wlosow juz dwa razy od roczku mu obcinalismy a jak pierwszy raz poszlismy go obciac to mu w oczy wlazili i dosc dlugo ze spineczka chodzi! i wszyscy mysleli ze dziewczynka....

u nas to samo, Kuba ma juz scxiete wlosy, teraz ma grzyweczke hihihihih

Dzięń dobry ;D

W końcu mój internet przyśpieszył, ale i tak wolno BB się ładuje. Pewnie to przez to , ze aktualizują ::)
U mojego szkrabika nie ma co jeszcze ciąć. Joaska a ja cię już gdzieś widziałam :D :D :D ::) hm... :laugh:

A gdzie Lady i jsorbek??? Ah zapomniałam , Lady pewnie sprząta ;) :D

u nas dzisiaj tez śnieżnie. Czeka mnie dłuuuuuugi spacer , bo sie na obiad do babci wybieram. Stęskniła sie za prawnukiem. Joaśka ty sie nie wymiguj, ze chlapa tylko z Kubeczkiem na spacerek śmigaj ;) Asia ile twój maluch ma drzemek w ciągu dnia? Mój tylko jedna i tak sie zastanawiam czy aby jest wszystko ok ::)

reklama
Do góry