reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Siemka przy sobocie. Moj skarb właśnie mi sie wpija w szyje komunikujac kolejne cycowanie hihi. Chyba jej sie wydaje ze mama to ma studnie bez dna albo conajmniej jeszcze ze trzy cycole na podmiane :p . No ale moj pulpecik chociaz od sobotniego generalnego sprzatania mnie wybawia ;D.

reklama
Moje dziecko też zrobiło pobutke o 6 pogadało do 9 i teraz spi :D
A ja juz po zakupach. jak moji mezczyzni sie zwlekał z łóżeczka to bede musiała zabrac sie za sprzatanie

Hej kobity....juz trzeci dzień się przymierzam do was napisac...jedno dziecko mi zasnęło drugie wdrapuje się na fotel to moze w końcu sobie z wami popiszę...

jus20sto trzymaj się tam dzielnie z malutkimi pannicami ;) Wiesz... podziwiam Cię, ze dajesz sobie radę ::) Ja bym chyba nie wyrobiła, za mało zorganizowana jestem jak narazie ::) Dla dziewczynek to super , ze ta mała róznica WIEKU JEST MIĘDZY Nimi. Będą sie dogadywały, rozumiały i bawiły. Też bym tak chciała, ale niestey siła wyższa w postaci mojego lubego, no i znalazło by sie jeszcze parę innych kwestii ::)

Dziewczyny z jedną sztuką bobo , kiedy zamierzacie miec kolejne ? :)

Kunda skad ja to znam. Mój synek też sie budził o 6-7. Pochasał, ja sie rozbudziłam , a on ...poszedł spać ::) 8) Przez resztę dnia czułam sie jak ćma, wszytskie ściany były moje :laugh: ;)

Idę ogarnąć troszkę mieszkanko i dać szkrabowi obiadek , no i spacerek zaliczyć. ::) :-*

kurcze zjadło mi posta

MaMalgosia w L to może bym się zmiesciła ale w S to w zyciu. Wielka jestem mam 178 hihi ;D ;D ;D

Ja chyba na jednym poprzestanę mój mężulo nie chce słyszeć o drugim a ikaski brak. mamalgosia załozyłam nowy wątek o zaletach i wadach posiadania jednego dziecka zapraszam

Ja sie kiedyś miesciłam w XS a teraz to cos miedzy M a L bo to zależy od numeracji.

Jak ta zima sie szybko nie skończy to dopadnie mnie jakas depresja, wiosny mi trzeba!!!

Ja juz po dlugis spasecku ale bez JAsia bo zimno i pochmorno. Moj spacerek mialm nac elu zakupy robic i znowu wydalam duuuzo kasy i rece mie sie do ziemi wydluzyly

reklama
Hop hop gdzie wy sie podziewacie??
Spedzacie weekendzik w rodzinnym gronie??
Ja tez jestsm przelotem od jednej roboty do drugiej- jak to w sobote

Do góry