reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc babeczki...........:)

dzisiaj zrobilam sobie dzien zdrowia psychicznego i ................pomalowalam wlosy, nalozylam sobie tysiace maseczke i czuje sie super!!!!!polecam wszystkim mamom siedzacym w domu...........

kasiaN pisze:
L4dY no to ladnie. Joasia. ja od wlosow z daleka bo wychodza. NIEDLUGO BEDE LYSA.

kasia mialam to samo, ale nie przejmoj sie , kazda kobita po ciazy traci wlosy, bierz Falvit i badz dobrej mysli!!!!!za 2 miesiace powinno byc dobrze!!!

Dzięki KAsiaN!
po raz drugi piszę ta odpoweidż bo poprzednią gdzieś "zjadło" albo jej po prostu nie wysłałałam.
a więc staram się nie marudzić tylko zagryzać grzecznie ząbki(kosztami za dentyste obciąże naturalnie męża!) ale jak wiecie każda tłumiona złość i żal wybuch ze zdwojoną siła!a może to jeszcze sprawa hormonów? mój MAły ma dopiero 4 miesiące?
nieważne, jakoś sie ułoży. byle do wiosny! wreszcie będzie można opuścić cztery ściany..a to z pewnością dobrze zrobi każdej z nas. pozdrawiam wszystkie młode mamuśki

a swoją drogą, każdy smutek i każda złość ustępuje na widok uśmiechnietego Maluszka, czyż nie?
wiecie, nigdy specjalnie nie lubułam dzieci i gdyby nie przypadek pewnie jeszcze długo nie zdecydowałabym sie na dziecko.
a teraz z duma odkrywam jak szeroką gamę uczuć wzbudza Maleństwo w sercu matki. to najczystsza forma miłości, miłośći szczerej i bezwarunkowej, tej na zawsze i pomimo wszystko..

Cześć wam ;)
maleństwo juz śpi męża gdziś wcieło więc jestem a tu cisza :-[
biedronka moja rada na katarki to nawilżać powietrze np.powieś mokry ręcznik na kaloryfer :)
mnie też coś bierze katar jakiś się przypałentał :-[
dziś się naśmiałam bo poszłam z córcią na spacer i ona na nóżkach i ja w jedną stronę, a ona w drugą ::) ::) ::)
nika25 zgadzam się z tobą w 100000000%

reklama
U nas dzis zamieszanie
Ra no poszlam za zakupy , spotkala sie z mama. BIdula musiala wyjsc z domu bo plytki na podlodze tata wyklada. wiec przyszla do mnie.

Ale sie przydala  :p ;D poprasowala i oboadek przynosla i wlasnie dopiero sobie poszla.
MY zataz powoli bedziemy sie szykowac do kapieli malucha.

A potem hmmmmm.......

Do góry