reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ranyyyyyyy ja nie moge nadążyc za wami, produkujecie straszne ilości !!!!!!
Dla Kubusia buziaczki od Majeczki która jest równiutki miesiąc młodsza ;D

co do spaceróek, to małą przełożyłam jak miała niecałe 6 miechów i tylko dlatego bo się w gondoli nie mieściła, teraz jedzi na płasko w spacerówco bo i tak śpi na polu, a jak nie spi to ją sadzam, ale dziewczyny nie spieszcie się , jak macie wózek 2w1 to takie wyjęcie gondolki jednak robi maluchowi dużą różnicę, w tej gondolce jest jednak cieplej

co do apteki, oj narobiłam bym tam im pożądku, to by się nauczyli, przecież nie dużo brakowało a byłoby nieszczęście !!!!!!!

reklama
Chciałam powiedzieć że kąpałam się wczoraj z moją córcią i fajnie było.Emi na początku ciut przestraszona o co tej matce chodzi ale potem fajnie się bawiła i w wannie sobie chodziła ;D ;D,aż żałuję że wcześniej nie zaczełam tego robić ,było jedno tylko ale ;ja lubię kąpać się w gorącej wodzie ale dziecku takiej nie naleję więc ciut zimno mi było ale co tam ;) ;)
100 lat dla Kubusia 100 lat dla Majeczki

gaga pisze:
co do apteki, oj narobiłam bym tam im pożądku, to by się nauczyli, przecież nie dużo brakowało a byłoby nieszczęście !!!!!!!

Gdyby to było cos innego az boje się pomysleć

Wszystkiego naj naj dla Majeczki od Majeczki :-* :-* :-*

Malutka ty to masz zdrowie tyle kilosków robić  ::) Ja też bym może i tyle robiła ale Emi nie chce leżeć a jak widzę jak ona w tym wózku siedzi to mnie szlag trafia pieronskie te wózki robią    :mad:  wolę na godzinkę wyjechać wózkiem, a potem jeszcze pieszy spacerek zaliczamy, ;D ;D

Biedroneczk ... to może ja Ci trochę mojego prasowanka podrzucę, co? A może wolisz jakies fakturki do wklepania?
Zdązyłam tylko przczytać co dzisiajnnapisyałście i ... tyle.
Trzymajcie się dziewczyny słonecznie-wiosennnie i do jutra!
A pociechom długich spacerków zyczę!

reklama
Siemka. He he wraz z pierwszymi słonecznymi promieniami meldujemy się z Oleńką jako pierwsze ;D . Dzisiaj mamy usg bioderek, mam nadzieje że wszystko będzie gicio. Życzymy wszystkim pięknego słoneczka ::)

Do góry