reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja tam robie żarcie z torebek .W sumie na cos trzeba umzec ::) :p
Lubie pyzy z miesem , zupe grzybowa < no bo gdzie ja znajde grzyby zima ? > żurek < oczywiscie plus jajka , ziemniaczki i boczek itp > w sumie dużo zeczy robie z " pomagaczami " ;D ;D ;D

reklama
qrcze ale mamy farcik :) Moja mama przylatuje za tydzień na pare dni do polski i włąsnie mi napisała że da nam kaske na wózek dla Jaska < spacerówke ta z kierownica co kiedyś wam pisałam o niej > i mam sprawe do malutkiej w zwiazku z tym < bo wiem ze ona ma 3- kołowiec

Malutka a te 3- kołowe wozki to są zwrotne itp? a to sa takie landary? bo mnis ie wydaje ze one sa długie i jak bede szła na zakupy do sklepu to nim zakrece przy regałach to mnie noc zastanie ::) .Powiedz mi kochana bo ja musze wiedziec ::) :p

zgadzam sie lady ja tez lubie ale jeszcze na dodatek to lubie takie niezdrowe jedzenie! moze za to jestem pulchniutka co by nie powiedziec grubasna! ale sie tym nie przejmuje i nie zamierzam stosowac zadnych diet i nie wyobrazam sobie nie jesc tego co lubie najbardziej!!!!!!!!! ale zurek robie sama!

GRATULACJE DLA JASIA ZA ZąBKA ;D ;D ;D

Płaszczyki cudne
reszty nie czytałam bo majutek przechodzi dzis samą siebie a ja zwariuje zaraz ale to szczegól taki ::)

GRATULUJE MALUCHOM PIERWSZYCH ZABKÓW
Ja wyczekuje u Kasi z niecierpliwościa i ciekawe kiedy sie doczekam,choc nic nato niewskazuje że bedzie szybko.Jedyna oznaka to to że wszystko co ma w raczkach namietnie gryzie i troszke sie ślini

Witajcie i Gratulacje z okazji Pierwszych zabkow!!!!
U nas narazie ich brak..podobno to dziedziczne..mi wyszly cos w okolicach 8m-cy a mezowi 6-ciu wiec zobaczymy...moze bedzie cos posrodku.hihihihihi.
Po wysypce sladu nie ma...ale i lakcidu jej nie daje..Kupki nie robi od piatku...mimo ze je prawie pol jablka dziennie i cycusia.Musze odczekac na podawanie nowosci..typu zupki i soczki..bo dopiero co chora byla.
U nas pogoda cudasna i bylysmy na 3h spacerku...super.Spotkalam dziewczyne z ktora lezalam na patologi.Ma synka starszego prawie o miesiac..ale wielki chlop...Fajnie jest z kims spacerowac bo szybciutko czas mija i juz trzeba sie zawijac do domku na jedzonko.
Zaraz robie duszone zeberka,pieczone ziemniaczki...
Pozdrawiam

wiecie co wlasnie czytalam wazny watek w dzieciaczkach! o wklejaniu zdjec rozebranych dzieci a ja nawklejalam troszke i poprosilam o usuniecie bo po co jakis pedofil ma mi patrzec na mojego brzdaca i ... wiecie co nie! wiec radze zrobic to samo no chyba ze nie bylyscie takie jak ja nierozmyslne i nie ma co usowac! ja juz na przyszlosc bede pamietac zeby nie wklejac takich!

Chyba dzisiaj cisznienie padło bo ja marze tylko o łózeczku a tu trzeba sie zajac Maciem ;)

Mordziulka ja nigdy nie pomyslałam ze zdjecia golaskow mozna wykorzystac do takich celow. Tez zdarzyło mi sie wklejic takie zdjecie i juz je zmieniłam

reklama
Witajcie moje damy kochane!
Jak juz pisal wybralm sie do mojej babci bo Jasia dawno nie widzila
Przyjechalismy kolo 13 i potem poszlam na specer -taka piekna pogoda!
Zanioslam material do szycia za tydzien mam odebrac to wam zdjecia w kleje
Lady wg mnie wozek 3 kolowy nie jest wcale taki dlugi tylko chiba optycznie sie taki wydaje przez to 1 kolo z przodu
Moim zdaniej jest suuuuper skretny przez to skretne kolo ( moza go tez nablokowac)
Napewno latwiej sie nim skerca nic normalnym- bo takim zwyklym to tzeba tylnie kola podnosci a tu nie prowadzisz jak rower
ps napisz mi na priw twoj mail to ci nagram filmek sie prowadzi i wysle

Do góry