reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

baby dostalam wlasnie poczta ubranko dla Kubiszona do chrztu, swietne, Kuba super wyglada , spodenki troche za dlugie ale to nie szkodzi.............jeszcze tylko musze kupic jakies buciki i bedzie git!!

reklama
Witam nową mamę im nas więcej tym weselej :laugh:
Ale się wyspałam bo moje dziewczę wczoraj o 17;30 było tak zmęczone że położyłam ją spać i spała całą noc do 7;30 ;)
Objadek już mam ;) o sprzątaniu to nawet myśleć mi się niechce :-[

Joaska no to fajnie że juz masz .Ja nadal czekanm an kuriera ::)

Pogoda u nas sie poprawiła i koło 13 wypadam z Jasiem na spacer .Dzisiaj przylatuje moja mama wiec wieczorem może do niej wpadne na ploty jak niezamecza ja moi bracia i bedzie jeszcze miała troche siły :p

Noelka
ja tez obiad już mam ...grzybowa z wczoraj .Nic wiecej niechce mi sie pichcić .Trzeba przycisnąc pasa bo wiosna idzie i ciuchy w szafie czekaja :D ::)

witajcie babeczki

kupiłam Majutkowi taki komplecik fajny??

obraz1517nh.jpg

a ja dzisiaj robie warzywka z kasza gryczana...............troche ostatnio za bardzo szalalam z jedzeniem, wiec trzeba teraz troche pojesc zdrowego jedzonka!!!!!

wiecie co martwilam sie, ze to ubranko nie bedzie pasowalo, ale kamien spadl mi z serca jak przymierzylam i okazalo sie dobre!!!oczywiscie wkleje foteczki w niedziele.....................

od wczoraj zastanawiam sie, jak to wszystko zorganozowac, chcialabym podac maly poczestunek, zamowilam juz tort w takiej wiedenskiej cukierni, teraz mysle o jakims jedzonku do domu, bedzie 10 osob........sama juz nie wiem co zrobic......

reklama
Do góry