reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joaska jak ci dobrze ze juz jestes po :D Im blizej chrzcin to nie moge sobie wyobrazic co to bedzie.
Fajniutki prezencik kuba dostał :D

reklama
Joaśka ja też zazdroszczę że masz juz po ;) ja za tydzień uff muszę się wziąść do roboty ;D supeer prezencik, ładniutki tort, a synek świetnie wyglądał! Przystojniaczek z niego.
A mój śpi w moim wyrku, czas na kawusię, bo potem nie da rady ;D
Malutka superanckie okulary hihi śliczny chłopczyk :)

dzieki dziewczyny za komplementy...........przekaze zainteresowanemu jak wstanie hihi :)

nie bylo zle, ale moglo byc lepiej.............chociaz najbardziej jestem zadowolona z ksiedza i nabozenstwa!

a wy tez dacie rade.............

Własnie zrobiłam sobie kawusie i sie dobudzam bo macio nie dał mi rano dospac :laugh:

Napewno damy rade tylko ze nie chce mi sie zabrac za gotowanie pieczenie i inne rzeczy. Znajac życie jak bedzie juz po to tez powiem ze było fajnie.
Tylko ze wczoraj mnie wkurzył ksiadz i dojzewam aby sie z nim pokłucic

a ja wczoraj do spowiedzi czekalam cala msze i kawalek ;D prawie zrezygnowalam, ale byl taki mlody ksiadz,z powolania. Lubie do niego chodzic, bo nie daje 1o zdrowasiek na odczep, tylko sie rozmawia po ludzku :)
ja tez po kawusi:)

reklama
Do góry