reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nareszcie babeczki moge w spokoju z wami poklikać ;D
Też chciałam rzezuche zasadzić ale nigdzie nie mogłam znależc :-[ dziwne przeciesz to czas sadzenia

No i też bym z chęcią zrobiła coś z włosami ale nie moge się przemuc...mam sztywne nie układające się włosywłosy więc nie moge pozwolić sobie na coś wymyślnego

Lady-bird no nareszcie masz bryke dla Kierownika :) prezentuje się wspaniale ;D a na jesień dobry śpiworek i ciepły kombinezonik i nie zmarznie.
A na głowie zaszalej będzie do ciebie pasowało

MaMalgosiaprosze ,prosze nareszcie się odezwałaś :) trzeba będzie Ci jakiegoś karniaka wymyśleć :)

Gaga ale fajowy torcik, a o moich imieninach wszyscy wczoraj w domku zapomnieli :(

Zakładacie maluchą butki żeby noga się przyzwyczajała ?

reklama
Ja pizze też wcinam a bez majonezu nie moge zyc ;D nie wcinam tylko za ostrych rzeczy...może też dlatego że przestały mi smakować

Mija spóźnione życzonka imieninkowe, poczęstuj się torcikiem :)
37.gif

Witajcie kobietki po wykeddzie!!!
najpierw zyczonka -MIJA wszystkiego naj naj naj najlepszego
Joaska fajowo ze ipreska sie udala -kubiszoner fajowo wygladal-a i smkolyki tez niezle
gaga torcik apetycznie wyglada napewno tak samo smakowal
Mamalgosia witam cie
Kunda macio duzy i fajowy brzdac -na spacerku pewnie mu sie podobalo bo i wysoko i mogl nareszcie dobrze widziec swiat
Lady-brd-no czy golabkowy by ci pasowal to musisz sprawdzic ale mi sie wydaje ze chyba masz troche przyciemne wloski moze jakac ognista czerwien?czy wisnia/albo zrob tak jak Izabelka pisala

Mija ......wszystkiego pieknego zycze Ja z synkiem
:-* :p

gaga ale laska z ciebie :p
sorbek ....fajnie że zyjesz bo ja myslałam że coś ci sie stało bo tak długo nieklikałaś nic ::) pokazuj foty :police:

qrcze co do tych moich włosów to niechcem balejagu ;) :p bo jakomi sie niewidzi . Ja wole jednolite kolory .Qrcze musze coś wymysleć ... ::)

reklama
OCH joasiu zapomnialam pochwalic pomyslu chszestnego wozio fajny
A u mnie po niedzielnym odiadku u tesciow -musialam dzis gotowac bo tak to zawsze cos bylo z niedzieli no ale juz sie gotuje  wiecie jakis ten dzionek smutny czy u was tez ta pogoda to naprawde moze czlowieka w chorobe wprawic
no ale widze ze teraz tu ciiiicho jakos wiec uciekam robic dalej obiadek moja toska jeszcze kima  jakas taka niemrawa dzis jest tylko mama i mama ale to chyba zasluga pogody
kunda jak zasieje dzis albo jutro ta rzezuche to urosnie mi jeszcze?czy juz zapuzno!

Do góry