reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Idę spać , bo pewnie czeka mnie pobudka o 6 brrrrrrrr , az mnie ciary na samą myśl przechodza ::)

Słodkich snów i spokojnej nocki życzę !!! :-* :-* :-*

hej kobitki!!!!
ja dopiero z kuchni wracam! juz mam dosc ale jakos przetrzymam. hubcio dopiero usypia jemu tez sie obrywa za to moje stanie przy garach.

i ja poprosze o dopisanie do listy
Hubert Michal syn mordziulki
ur.17.12.2004 godz 18.00
cc w 42 tyg
wzrost 60 waga 3500

lo matko jaka jestem zmeczona!!!!!!!!! normalnie konam! ale ide myju myju i spadam spac! bo jutro nowy dzonek i pobudka pewnie tez jakos gdzies kole 6........

dobranoc kochane!!!!!!

reklama
no mnie wystarczy hubert!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
on jak jeknie to ja sie zaraz budze!
moze tak mnie budzic znajac zycie....jak matka najbardziej zmeczona to on ranny ptaszek a jak ja moge wstac to ten se spi i spi i spi.......
    dobranoc shady ;)

Do góry