reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzięki za kciuaksy przydadzą się:tak: Anaconda to masz jak ja:-D wory ubrań i od czasu do czsu zaglądne co już jest dobre:tak: najgorsze ejst to, że mojezapasy się wyczerpują:sorry2::sorry2:trzeba bedziewyskoczyć z kaski. OOj bejbes się obudził.Ale po 2h snu jużmoże:tak:

reklama
Kernuś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno mocno zaciśnięte :tak::tak::tak::tak:
Madziula wiem wiem jak to jest ja tez jak dostałam kasę na imieniny to miałam sobie cos kupić no ale ......sobie kupiłam tylko balsam a dzieciakom:-:)-:)-(no wszystko inne było ważniejsze i akurat potrzebne.......
Medea no próbuję może mi sie uda zaraz coś wkleić :baffled:
i dupa blada może w innym miejscu dam radę ...

no tak..zawsze nasze maluchy będą naj najważniejsze:tak::tak:
A tylko Wam coś napsizę. Wczoraj nie mogłam otworzyc słoika z ogórasami, wiec obstukałąm go o podłogę żeby puścił. Michał obserwował mnie uważnie. A przed chwilą wziął sobie mój krem, nie moze go otworzyć i co zrobił??? Zaczął walić zakrętką o podłogę kilka razy i próbował odkręcić:-D:-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za zyczenia:-D

Widzę ,ze tu fryzjerowo w toku,ja tez marze o nowej fryzurce,ale na razie srodków brak,dostałam od mamy 100 na urodziny ,ale doprawdy nie mam pojęcia na co ja przeznaczyć Ksawkowi spodnie muszę kupicć ,kapcie i adidasy,Klaudii jakieś spodnie by sie przydały ,mi spodnie i bielizna i fryzjer ,m też chciałby buty nowe do pracy,chyba mi 100 zbraknie:-D:-D:-D:-D

Asia no gratulacje i brawo dla ciebie kochana.
kochana ja mysle ze ta 100zl wystarczy na wszystkie potrzeby:-D:-D:-D Kurcze tyle trzeba kupowac a skad na to brac:confused:
Czy nie moglo by tak byc ze sie ma na wszystko i na cudny urlop ehhhh
Napewno swietnie zgaospodarujesz te pieniazki:tak:A skoro to od mamy na urodziny to uwazam ze powinnas wydac na siebie:sorry2:
ja sam nie spodziewałam sie takich opini siedzialam sobie cichutko na kasie wykonywałam zadania nałozone na mnie przez nadzór a tu prosze wszyscy wszytko widza tylko nie ja :zawstydzona/y::baffled: nie wiedzialm ze jestem tak postrzegana nawet szef ochrony stwierdzil ze wszystko dokladnie sprawdzam i wychwytuje błedy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po co mi to wszytko bylio :-(jakies notaki sa sporzadzane a ja jestem tak cich spokojna kobietka malo mówilm dokokolwiek nauczona doswiadczeniem pisałam wam wczesnie jo tej rozmowie z kierowniczka swoja predzej spodziewałby sie zwolniena z pracy a nir przeniesiwna na bardziej odpowiedzialne stanowisko :szok::szok::szok: trzymajcie kciuki bede skakać na glęboką wode i zebym sie tylko nie utopiła :-D:-Dna razie zajrze wieczorem :tak:
wielkie gratulacje, kochana zaraz nam tu zostaniesz kierowniczka jak tak bedziesz awansowac:tak: Super ze tak dobrze Cie spostrzegaja w pracy:tak:
a ja witam sie o "poranku" ja dopijam sobie kawke i wącham przepiekny zapach fioleczkow ktory mi sie unosi no slicznie pachną:tak::tak::tak::tak:Zobacz załącznik 228911
chociaż zdjęcie niestety zapachu nie wyślę:-:)-(
zaraz zabiore sie za obiadek dzis gulaszowe i sosik tylko nie wiem do czego ziemniakow makaronu czy kaszy:confused::confused::confused:
alez dylemat ale ziemniaki raczej odpadaja bo nie chce mi sie ich obierac:no::no::no::no:
gulaszowe to wez kaszy ugotuj i z glowy;-)
witam kochane
od razu powiem ze nie poodpisuje bo mala daje niezle popalic!!!!!
od 5 pobudka i caly czas wyje nie chce pic nie chce spac tru za chwile znow marudzi ....
wrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
ja juz do glowy dostaje....
ma dzis zly dzien a to dopiero poczatek - kaj tam wieczor :szok::szok::szok::szok:
jeszcze wczoraj chcalam wejsc na neta i co chwile pisalo "blad wczytywania strony" no to szlag mnie wzial :dry::dry::dry:

dzis na 16 jedziemy splacic wkoncu dlugo (do cioci)

i z tego co tak pamietam a patrzalam....

Madziulka no to babeczko wszystkiego naj duzo szczescia pomaranczy niech Ci mezus nago tanczy :-D:-D:-D:-D:-D

Anka normlanie slicznie wygladasz w tej nowej fryzurce :tak::tak::tak: no i kiey mnie ciotka odwiedzisz :confused::confused::sorry2::sorry2:

dobra leceeeee bo ta juz wyje
ooooooooooooooo :angry::angry::angry::angry::growl::growl::growl::growl::confused2::confused2::confused2::confused2:

milego dnia Wam zycze
uuuu ciotka to zes miala przewalone z leksza mam nadzieje ez dzis w nocy bedziesz miala lzej
A ja u Ciebie w maju zawitam :)
Anka 14.5 h snu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:nieodrodna córeczka mamusi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoni wstał z gorączką :-:)-:)-:)-(ale chyba znam przyczynę wychodzi mu dolna 4:dry:
Adam drzemie Julia czyta "elementarz" (jej ostatnia miłość) Antoś okupuje moje kolana zupka się gotuje pranie się kręci za oknem big słoneczko a tu nawet wyjść nie można :no:do tego zero energii we mnie po kolejnej takiej nocce :-(
Laura sama siebie pobija to az sie boje ze zacznie po 20h spac:-D:-D:-D
Dobrze ze Antos nie ma infekcji tylko ta goraczak to przez zeby:sorry2:
Cześć
Anka super wyglądasz diwe laski :tak:

No a jabyłam na bazarku. Tam sprzedaje znajoma mojej matki z dziecięcymi ciuszkami itp. Wczoraj myślałam, żewsklepie kupie małemu czapeczke, ale 35 zeta niedam:no:A ona ma super wybór i polskie wyroby i za 10 zł i pusciła:tak: Zawsze mam jakieś gratisy u niej aż mi głupio tamchodzić:sorry2: ale czapka super:-)
Dziś dziewki ide do gina:nerd::nerd: no zobaczymy co ona tamznajdzie i mam nadzieje, że ten szew trzyma jak miał trzymać bo zawał:baffled::baffled: Dopieor ide na 19 więcpoczekam sobie, podenerwuje sie ....ehhh
A mój M w końcu wczoraj przyznał mi racje w całej syt. i pogodziliśmy się....:tak:
[/COLOR][/SIZE]
dziekuje bardzo :)
Fajnie ze tak taniutko Ty kochana korzystaj ze mozesz tanie kupowac napewno kumpelka mimo wszystko chcociaz 1zl bierze dla Ciebie wiec to czysty interes;-)
Kerna trzymam kciuki za wizytę u gina. A ja zamiast się wybrać na zakupy to wzięłam się za porządki w Mai ubraniach i okazało się że wcale nie muszę kupować nowych spodni dresowych bo z szafy wyjęłam 4 pary nowych :tak::tak::tak: Bo ja jedną półkę to mam same duże rzeczy które kupuje mi moja siostra i tak od czasu do czasu trzeba tam zajrzeć i zobaczyć do czego mała już dorosła, wyjęłam też 5 bluzek i pantofelki - fajnie mieć takie zapasy :tak::tak::tak::tak:
no prosze odrazu mniejsze wydatki :))
Warto czasami zrobic porzadki:happy2:

MY wrocilysmy ze sklepu, Laura pochodzila z wozkiem a w wozku zamiast lalki kotek:happy2:
Zaraz przeczytam jaj bajeczke, oidgrzeje wczorajsza zupke i uciekamy na plac zabaw
Wiec do wieczora

Dziękuję bardzo za zyczenia:-D

Widzę ,ze tu fryzjerowo w toku,ja tez marze o nowej fryzurce,ale na razie srodków brak,dostałam od mamy 100 na urodziny ,ale doprawdy nie mam pojęcia na co ja przeznaczyć Ksawkowi spodnie muszę kupicć ,kapcie i adidasy,Klaudii jakieś spodnie by sie przydały ,mi spodnie i bielizna i fryzjer ,m też chciałby buty nowe do pracy,chyba mi 100 zbraknie:-D:-D:-D:-D

Asia no gratulacje i brawo dla ciebie kochana.
No to fajny prezent dostalas bo chyba najlepiej jest dostac kase i wydac na co sie chce:tak::tak::tak:I wydaj Ja Kochana chociaz po czesci na siebie:tak::tak::tak:
Ja moim na szczescie nie musze nic kupowac ani teraz ,ani na lato i z pewnoscia nie bede musiala tez kupowac na jesien:tak::tak::tak:Chyba ze ewentualnie jakies kurteczki:tak::tak::tak:

Kerna trzymam kciuki za wizytę u gina. A ja zamiast się wybrać na zakupy to wzięłam się za porządki w Mai ubraniach i okazało się że wcale nie muszę kupować nowych spodni dresowych bo z szafy wyjęłam 4 pary nowych :tak::tak::tak: Bo ja jedną półkę to mam same duże rzeczy które kupuje mi moja siostra i tak od czasu do czasu trzeba tam zajrzeć i zobaczyć do czego mała już dorosła, wyjęłam też 5 bluzek i pantofelki - fajnie mieć takie zapasy :tak::tak::tak::tak:

No to super:tak::tak::tak:
Widzisz jak dobrze jest czasami porobic porzadki;-):-)
ja tez mam w szafach pelno za duzych rzeczy dla dzieciakow i czekam az do nich dorosna hehe:tak::tak::tak:

KERNUS
Kciuki bede oczywiscie trzymala:tak::tak::tak:I koniecznie daj znac po ginie:tak::tak::tak:Jak nie bedziesz miala neta to pisz na kom:tak::tak::tak:
No i fajnei ze sie pogodziliscie:tak::tak::tak:

MALINUS
Biedny Antos:-(Niech ten zab jak najszybciej wyjdzie

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Wyszlam z mlodymi chwilke po 11 i tak do 13 siedzialam z Nimi na placu i nie chcialy mi stamtad isc:szok::szok::szok:Potem odebralysmy Dominika i teraz mlode juz leza:tak::tak::tak:
karkowa dochodzi,musze jeszcze obrac ziemniory ale mi sie nie chce:baffled:
Dominik jzu mi breczy ze chce w cos poghrac na laptopie wiec pewnie bede z doskoku

kurcze no.....ej dajcie mi 100% sprawdzony przepis na kopytka co? Bo ja robiłma kilka razy i co z tego jak mi sie rozpływały w gotowaniu:baffled: a tak mi sie chce:cool2::cool2:
Ja mam z wczoraj roladki z piersi indyka więc tylko ziemniaczki i fasolkę sobie gotuje;-)

Witam
czujecie wiosne bo ja tak wkońcu doczekałam se ciepłych dni i moj bobas w brzuszku chyba tez poczuł wiosne :-D:-D:-D

Dziewczyny nie wecie czy mozna wziasc dziecko 7 letnie na usg czy beda sie rzucac, bo mój syn strasznie chce isc ze mna i mężem , bo mówi ze musi poznac swojego braciszka albo siostrzyczke i teraz nie wiem co zrobić za bardzo:confused::confused::confused: bo tez nie chciałabym zeby dziecku powiedzieli w drzwiach ze on musi poczekac:confused::confused::-:)-(

Ja za chwilke pojade po dzieci , wypusciłam nawet królika dzisiaj a pole i jak sie dorwał do ziemi to cały czas kopie dołki :-D:-D:-D trawki sobie nie poje no bo jeszcz:-De nie urosła swierza ale za to nakopie sie troche :-D:-D:-D:-D

Sorki nie czytałam tylko przelecialam bo musze zaraz uciekac ale to co zauważylam to

serdeczne zyczenia dla solenizantki dzisiejszej STO LAT zycia dwiescie picia :-):-):-):-)

siostra tak weterynarz do mnie przyjezdza jakos nie wyobrazam sobie zebym ja dwa psy taszczyła jeszcze do niego :-D:-D:-D:-Dw aucie bym chyba zwariowala:-D:-D

wróce wieczoriem z cytatami:tak:;-);-);-)

no jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tylko będzie net:dry: teraz jedna dziewka mi napisała co też ma ten szew że całą ciąże miała kłucia i wrażenie,że szew puszcza ale to normalka więć już spokojniejsza pojadę:tak:
do brze ze to tylko wrazenie :tak::tak::tak::tak:
Kernuś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno mocno zaciśnięte :tak::tak::tak::tak:
Madziula wiem wiem jak to jest ja tez jak dostałam kasę na imieniny to miałam sobie cos kupić no ale ......sobie kupiłam tylko balsam a dzieciakom:-:)-:)-(no wszystko inne było ważniejsze i akurat potrzebne.......
Medea no próbuję może mi sie uda zaraz coś wkleić :baffled:
i dupa blada może w innym miejscu dam radę ...
skąd ja to znam :sorry2::sorry2::sorry2:
tez jak dostaje kase na siebie to sobie kupie jedna rzecz a reszta na rachunki albo do domu idzie, no chyba ze mamy tzw tlusty miesiac wtedy sobie nie zaluje:tak::tak::tak::tak:
no tak..zawsze nasze maluchy będą naj najważniejsze:tak::tak:
A tylko Wam coś napsizę. Wczoraj nie mogłam otworzyc słoika z ogórasami, wiec obstukałąm go o podłogę żeby puścił. Michał obserwował mnie uważnie. A przed chwilą wziął sobie mój krem, nie moze go otworzyć i co zrobił??? Zaczął walić zakrętką o podłogę kilka razy i próbował odkręcić:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kurcze no.....ej dajcie mi 100% sprawdzony przepis na kopytka co? Bo ja robiłma kilka razy i co z tego jak mi sie rozpływały w gotowaniu:baffled: a tak mi sie chce:cool2::cool2:
Ja mam z wczoraj roladki z piersi indyka więc tylko ziemniaczki i fasolkę sobie gotuje;-)
ja robie zawsze na oko, w garczku jak mam pokrychane ziemniaki dziele je na 4 czwarta czesc odkladam tak zeby zostalo wolne miejsce i w te miejsce wsypuje maki ziemniaczanej:tak::tak::tak:
dodaje jedno jajko (zawsze jedno jajko nie wazne ile jest ziemniakow, no chyba ze z 5 kg robisz:sorry2::sorry2:) i pozniej po woli w miare jak sie wyrabia ciasto dodaje w miare potrzeby wody:tak::tak::tak:
szczypte soli tak do smaczku i juz, roluje kroje i mamy kopytka, nigdy mi sie nie rozwalaja :no::no::no:
a moze mialas zle ziemniaki:confused::confused::confused::confused:

reklama

Sprawdzony przepis od mojej teściowej jajko, szczypta soli, 3/4 części ziemniaki, 1/4 część mąki, możesz zmieszać trochę ziemniaczanej i resztę pszennej, wrzucasz na wrzątek i gotujesz nie dłużej niż 3-5 min, są wspaniałe, mięciutkie i nic się w gotowaniu nie rozwalają :tak::tak::tak:

Do góry