reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ooo czyli widze ze nie tylko ja nie moge inaczej sie dostac??? no albo nie umiem ale jaja???
jsorbek odezwij sie i pokaz no napisz jak to zrobic???

no i ja tez nie wiem jak sie dostac inaczej niz przez linka! ale pewnie jak tylko sorbek siadzie do kompa to nam o wszystkim powie!!!!!!!!

joaska a probowalas na link kliknac?? bo jak narazie to nikt nie moze sie tam dostac inaczej wiec troszke wiary! zreszta narazie jeszcze nie wiemy kto tam bedzie mam nadzieje ze jakas "czarna lista" powstanie..........

oczywiscie z ta czarna zartowalam ale fajnie by bylo wiedziec kto moze i jak!

czekamy na instrukcje!!!!!!!

Dzis poeksperymentowałam z malą (mam nadzieję, że nie skończy sie na bólu brzuszka) dałam jej kisiel, co prawda mało.
Teraz dobiera sie do kontaktów, wszędzie jej pełno idę ja gonić ;)

monika25 pewnie nie bedzie karolinke bolec brzusio bo ona juz duza i moze kisielek tylko zebys dawal;a jej np. truskawkowy bo inne zeby nie uczulaly
czyli co narazie tylko przez linka mozna bo ja juz myslalam ze niepotrafie znalesc??

hej laseczki.....my wlasnie po szczepieniu...Alan szczesliwy jakby mu ktos w kieszen nasral....co oni mu tam wstrzykneli???? napewno WZW?? chyba nieeee cholerka

reklama
Do góry