reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Alan siedzi....sam....kurde ale jestem happy....usiadl jak czekalismy w poczekalni u lekarza... :)

reklama
no wy jeszcze na wieczorny spacerek uciekamy bo ladnie i cieplo potem zajrze i zobaczymy jsorbek sie moze odezwie i poinstruuje nas jak do nowego dotrzec papap

bylismy na mega spacerku i maly sie cieszyl :) nie spal tylko wszystko ogladal
Mam nadzieje ze Hubcio w koncu wyzdrowieje!

Ja też nie mogę przez linka, chyba nie mam dostepy :(

No mam nadzieję.......
A u nas pada :mad: więc siedzimy w domu bawimy sie klockami, ucze Karolkę mama ale ona uparciuch jeden tylko tatata....echhhh :(

Gratulacje Alanku!!! Karolka zaczęła siadać późno bo w 7 miesiąco za to dosłownie 2 dni później zaczęła raczkować!!!!! Tak jej sie namnożyły umiejętności. Teraz chodzi skarpetkach na 2 a w butach nie chce i od razu na czworaka.

reklama
Do góry