reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to jest ten kominek i oczko tylko jeszcze jest wczesna wiosna i mało roślinek wyrosło,pączkują dopiero ;D ;D
0604251956030kh.jpg

reklama
pycha normalnie nie moge sie przyzwyczaic!!!!!! ale widze ze i noelia pozmieniala!
hubert smiga z tatusiem musze zaraz ich uspokoic i polozyc spac! bo ilez mozna????

noelia dupe ci skopę zaraz ::) :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: masz dostep tylko admin cos jeszcze nie dopracował i dlatego nie widzicie albumu ale to nie moja wina ja nioc nie moge zrobić a dostęp masz bo mozesz wejsć

monika25 pisze:
A działka ma 1200m2 więc kawał ogrodu będzie :) tylko z moimi umiejętnościami ( a raczej ich brakiem) nie wiem czy dam radę ładnie to zagospodarować....
wiesz to jak z mieszkaniem/domem. Można urządzenie powierzyć "specjaliście", tylko że to często jest wtedy jego dom i tracimy przyjemność z własnego tworzenia. Z ogrodem jest tak samo, jedyna róznica ,że wszuystko rośnie wolniej niż składanie mebli ;). Ja mam w perspektywie kilku letniej do zagospodarowania o jedno 0 więcej. Kogoś do pomocy wezmę ale tylko tam gdzie fizycznie nie dam rady, a reszta ma być moja i rodziny. Życzę Ci wielkiej radości z tworzenia własnego miejsca na ziemi.

POzdrawiam
Magdalena

No to znowu pierwsza ::) od 5 na nogach, nosek mu przeszkadza i kaszel :mad: Dzięki za życzenia zdrówka ;)
Ale cudny ogród :laugh: :laugh: :laugh: w takim to mozna odpocząć :) zawsze chciałam mieć dom z ogrodem- niestety narazie mieszkanie kupiliśmy, ale dom napewno będziemy mieć, bo i mąż chce :)

U nas mgła i zimno...brr z małym parę dni nie będę wychodzić :( będzie mi brakowało spacerków.
pozdrowionka

reklama
o ja druga :D
macia też dopadł jakis kaszelek, wszystko przez ta pogode ....wczoraj jak wyszlismy to padało i było chłodno a jak wracalismy to zrobiło sie cieplutko...a ponadto mamy polarek z kapturkiem,a poniewaz macio jest leżący to kapturek musi byc na główce...

Do góry