reklama
Pycha
mama Mai i Marty
szybko mi poszło z tymi PIT-ami, a mamy aż 2 zł zwrotu :
Pycha
mama Mai i Marty
a ta ściana super wygląda, ja tez tak chcę............ buuuuuuu
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
pycha normalnie nie moge sie przyzwyczaic!!!!!! ale widze ze i noelia pozmieniala!
hubert smiga z tatusiem musze zaraz ich uspokoic i polozyc spac! bo ilez mozna????
hubert smiga z tatusiem musze zaraz ich uspokoic i polozyc spac! bo ilez mozna????
Magdalenka
Fan(ka)
wiesz to jak z mieszkaniem/domem. Można urządzenie powierzyć "specjaliście", tylko że to często jest wtedy jego dom i tracimy przyjemność z własnego tworzenia. Z ogrodem jest tak samo, jedyna róznica ,że wszuystko rośnie wolniej niż składanie meblimonika25 pisze:A działka ma 1200m2 więc kawał ogrodu będzietylko z moimi umiejętnościami ( a raczej ich brakiem) nie wiem czy dam radę ładnie to zagospodarować....
POzdrawiam
Magdalena
Izabelka
Oski i Wercia
No to znowu pierwsza :
od 5 na nogach, nosek mu przeszkadza i kaszel
Dzięki za życzenia zdrówka 
Ale cudny ogród :laugh: :laugh: :laugh: w takim to mozna odpocząć
zawsze chciałam mieć dom z ogrodem- niestety narazie mieszkanie kupiliśmy, ale dom napewno będziemy mieć, bo i mąż chce 
U nas mgła i zimno...brr z małym parę dni nie będę wychodzić
będzie mi brakowało spacerków.
pozdrowionka
Ale cudny ogród :laugh: :laugh: :laugh: w takim to mozna odpocząć
U nas mgła i zimno...brr z małym parę dni nie będę wychodzić
pozdrowionka
reklama
o ja druga 
macia też dopadł jakis kaszelek, wszystko przez ta pogode ....wczoraj jak wyszlismy to padało i było chłodno a jak wracalismy to zrobiło sie cieplutko...a ponadto mamy polarek z kapturkiem,a poniewaz macio jest leżący to kapturek musi byc na główce...
macia też dopadł jakis kaszelek, wszystko przez ta pogode ....wczoraj jak wyszlismy to padało i było chłodno a jak wracalismy to zrobiło sie cieplutko...a ponadto mamy polarek z kapturkiem,a poniewaz macio jest leżący to kapturek musi byc na główce...
Podziel się: