reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj a my znowu 6 godzinek na dworze ::)
Noe w koncu spi a ja coś zrobie w domku...w koncu coś zjem...teraz juz zupełnie nie mam czasu na nic..
I głupia jestem zamieniła bym już wózek na spacerówke ale mam w piwnicy, z Noe nie zejde bo nie chce go ciągać po piwnicach ajak śpi po nocy ...boje się sama do piwnicy smignąć ::) :mad: ale musze sie w koncu zebrać
monika25 witaj,my z Noniem też z wawy , a ty?
Shady jak tam odzyłaś ;D okazuje się że jutro na pogrzeb nie jedziemy, ale udało mi sie robote złapać ..zarobie cosik ;D oj fajowo....w sobote wpadnie tata i pojdzie na spacer z Noe.... to może niedziela lub poniedziałek na kolejny maratonik polecimy, jeszcze się zgadamy ..co?
malutka fajnie , bo coś pusto się u nas porobiło

Mija jasne ze jestem gotowa na nastepny maratonik.....malo tego jutro ide zrobic 20 basenow i odzyje juz totalnie :) i nie ma problemu zgadamy sie co do neidzieli czy poniedzialku

Ja wlasnie przegladalm zdjecia z chrzcin
Szkoda ze wy jeszcze ich nie wiladzyscie-ale czekam na dostep do zamkietego

Dziewczyny no i jak podliczamy wydatki na chrzciny? czy ja duzo przeplacilam??

Ja jestem z Zegrza. Więc niedaleko :laugh:

Co do wydatków to mogę powiedziać ile nam wyszło, robiłam w domu ale i tak około900zł wyszło. A tobie malutka???

reklama
Do góry