reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć

dopiero teraz sie wyrobiłam i mogę poklikać, choć szczerze mówiąc to nie mam siły, rano pojechałam do Urzedu skarbowego, potem pół dnia na spacerku z przerwa na jedzonko u rodziców, potem kąpanko małej i wielkie sprzatanie, bo jutro mężuś wraca

witam nowe mamy siedzace

jeśli chodzi o chrzciny, to nie mam pojecia ile straciłam, może to i dobrze :p

shady jezu ja z tobą już nie moge będą chrzciny głuptoku ::) :laugh: :laugh:
malutka chce zrobic jak będzie ciepło żeby wszystko wyszykować u moich rodziców , na świezym powietrzu bym zrobiła impreze,w tym roku raczj sie już nie wyrobie choć bym chciała .... tak z tatą Noego planowaliśmy że za rok to i kaski sie troche oszczędzi żeby zpewnić nocleg rodzinie z Białegostoku.
No i nie ukrywam że takie chrzciny to dla mnie wielkie przedsięwziencie..więc troche je odkładam ::)

helo babaczki my znowu poza domem cału dzień i szczeienie było ale nawet ok i nózka tez ok a maja waży 7500 grubasek mały ma to po mamusi ;) :laugh: :laugh: :laugh:

jsorbek Majutek to już duża dorosła kobitak i wcale taka grubaska nie jest :) , a ty gdzie grubasek :-[ zdjecia widziałam...
a co z nózką miała ???

Probowałam do piwnicy zejśc po spacerówke ::) nie doszłam , rany te ciemne korytaze.... trudno będzie śie Noe jeszcze jutro w głębokim kisił....
Nigdy się nie bałam takich żeczy ...chyba po porodzie jakieś zmiany w mózgu mam ..aż mi wstyd ::) że taki cykor się zrobiłam

reklama

o rety....Alanek teraz wazy 7550 g hihih....szczupaczek z niego.....no ale co sie dziwic...waga 25 centyl, wzrost 90 centyl :))
jsorbek pisze:
helo babaczki my znowu poza domem cału dzień i szczeienie było ale nawet ok i nózka tez ok a maja waży 7500 grubasek mały ma to po mamusi  ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry