reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hihi cześć trusia :) a ja tak patrzę hmmm jakaś nowa ;D
ja też muszę strzelić kawusię, ale najpierw sniadanko- nie mogę kawy na czczo bo mam delirę ;D kiedyś pzred egzaminem kułam i potem tak mnie muliło że hej i nie mogłam się skupić na tym co mówię ;)

reklama
Czesc babeczki ...
O rany co za noc...dobrze wam z tymi pobudkami ja od jakiegoś czasu mam potworka który budzi mnie ze 4 razy...a dziś to przeszedł samego siebie co 1h się szarpał,smoczek nie pomagał...piersi mi odpadną . Rany co się z nim dzieje
Napewno nie uszy ,dotykałam...może jest głodny i naprawde czas na butle na noc ???
Ja też po kawusie śmigam

witam! oczywiscie chłop w domu zero kompa jak wczoraj usiadł to siedział do nocki :mad:

co do termosów styropianowychto jest to dziadostwo w zimie nawet godzinki nie trzymały ciepła ciekawejak bedzie w lecie?  

Kurcze zaraz zamorduje kogos z wodociagów...znowu nie ma wody... od swiat cos robie co pare dni nie ma wody na poł dnia a teraz wyłączyli i nawet nie napisali ze ma nie byc. Ciekawe w czym ja umyje butelki? No mam jeszcze 3 czyste ;)

Maciowi tez ostatnio sie bardzo ulewa zwłaszcza po wieczornym i czasami nocnym posiłku, dzień jest spoko. Musze sie zapytac lekarza co o tym sądzi.

:)o jejciu mija ja bez kawy z rana to ani roz,bez kija nie podchodz hihi,a cp do termosow to to uzyłam tylko raz i stwierdziłam ze jedno wielkie g....,i w koncu moj 3 letni chrzesniak dopad i ze steropianu zostały okruszki i bardzo mnie to cieszyło

Mija moze sprobuj chociaz na noc dawac mu butle bo dziewczyno ty sie wykonczysz moj mały je tylko z butli ale jak miał4m-ce to juz spalismy od 21 conajmiej do 3 nad ranem wiec warto sprobowac :)

witam was  kobitki!!!
no my po niedzieli spedzonej u tesciowej  obiadek smakowal potem byla kawusia  a potem dostalam takich wzdec ze szok i musialam czekac zeby przyjsc do swojego domky co by mi ulzylo hihihi :laugh:
co do termosow to ma taki so  joaska ma i no  wlasciwie to urzywalam go 2 razy przy moim tygrysku  ale sa jakies nie tego..
Mija torebeczki z sobotnich fotek extra  wiesz co do nonka to faktycznie moze miec juz za malo twojego mleczka i dlatego taki marudny no czas  pozwolic mu sie dobrze najesc i wtedy  sprawdzisz tylko chyba wybur mleka po konsultacj z pedjatra???

zapomnialam WITAM TAKZE NOWE MAMUSKI

a no tak mleczko modyfikowane tylko za zgoda lekaza sie podaje ,bo jak jest ryzyko alergii to zazwyczaj radza dawac jakies HAjak sie nie myle wiec z lekarzem trzeba pogadac

A CO DO KAWUSI TO JA JUZ WLASNIE SPIJAM!!!
dzis mi maz zaserwowal kawuske i teraz siedze i pogadych z wami i kawusia ale musze dzis odwiedzic moja mamusie i siostrzyczki bo wczoraj sie niewidzialysmy ::) bo tesciowa jeszcze dzis nas na obiadek zawolala no i skorzystamy
a dzis mamy no nawet LADNA POGODE trzeba ja wykorzystac na spacerek z malzonkiem puki w domciu jest
uciekam przejzec zdjatka  :p

oj Kunda z kad ja to znam  hihhi,moj wraca z nocki o 5-6 i musi usiasc do kompa bo by nie zasnał a u mnie brzydko dzis znow pada i dzionek w domu spedze blee

reklama
Do góry