reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

3 miesiecznemu dziecku????? lepiej nie, bo moze zaszkodzic....poza tym wszelkie pokarmy poza mlekiem wprowadza sie dopiero po ukonczeniu 4 miesiaca zycia, jesli dziecko jest karmione flaszka a ile jak karmione piersia to nie wiem, bo nie karmie piersia :)

redMayka pisze:
witajcie, dawno mnie nie bylo. mam pytanie, moze ktoras z Was sie orientuje. Kiedy mozna zaczac podawac dziecku sok z arbuza? szukam info w necie, ale jakos nie moge znalezc. dzis moja cora dala polizac malemu kawalek i nic mu nie bylo, ale chcialabym wiedziec na przyszlosc czy mozna mu podac wiecej czy kategorycznie zabronic takich experymentow.

reklama
shady pisze:

3 miesiecznemu dziecku????? lepiej nie, bo moze zaszkodzic....poza tym wszelkie pokarmy poza mlekiem wprowadza sie dopiero po ukonczeniu 4 miesiaca zycia, jesli dziecko jest karmione flaszka a ile jak karmione piersia to nie wiem, bo nie karmie piersia :)

redMayka pisze:
witajcie, dawno mnie nie bylo. mam pytanie, moze ktoras z Was sie orientuje. Kiedy mozna zaczac podawac dziecku sok z arbuza? szukam info w necie, ale jakos nie moge znalezc. dzis moja cora dala polizac malemu kawalek i nic mu nie bylo, ale chcialabym wiedziec na przyszlosc czy mozna mu podac wiecej czy kategorycznie zabronic takich experymentow.

piersia po skonczeniu 6 miesiaca

Nie wiedziałam nawet że jest sok z arbuza :p :p :p

Ja bym raczej nie dała polizac to co innego niz napic sie dosc sporo. Polizac to daje jej wszystkiego ( no prawie ;D ;)) ale polizac tylko

od 6 m-ca podaje sie dziecku karmionemu piersią posiłki tak jak dzieciom które skończyły 4 m-ce a były na butli kapiszi ???? ;D ;D ;D

a wlasnie....nie wiem czy juz sie chwalilam....Alanek zjadl pare dni temu pierwszego biszkopta, ale zajadal w szoku bylam, tym niemniej nie bedzie ich zbyt czesto jadal bo to jednak slodka impreza a chcemy unikac cukru jak dlugo sie da

Maja jadła dziś jarzynówke i miała smieszna minę szkoda że wam pokazac nie moge bo ja otrzepałao normalnie chyba jej niezbyt smakowało

reklama

;D ;D ;D musi przywyknac...Alan jak skapowal ze to cos innego niz mleko, to malo mi sloiczka razem z etykietka nie zezarl, teraz mleko jego wrog, woli zupki i deserki, nie dziwie sie, ja tez nie cierpie mleka brrr

Do góry