agunia-ln
Fanka BB :)
no jestem wreszcie;-);-);-);-) tak mi dzień dzisiaj uciekł, że nawet nie wiem kiedy zrobiło się tak późno
Malinka nie martw się na zapas, moze to naprawdę tylko płyn się zebrał w uchu i stąd takie wyniki, skończy kurację i znów zrobicie badania

i wszystko będzie ok, zobaczysz, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a u Adama i Klaudii to widzę poważna sprawa

miłość kwitnie pomimo odległości;-);-);-);-)
Natali zdrówka dla Czarusia, mam nadzieję, ze gorączka sama sobie pójdzie, kiedyś mi tak Misia gorączkowała przez kilka dni, oprócz tego nic jej nie było, na wieczór dostawała wysokiej temperatury a rano było ok
Anka widzę, ze Lali to okaz zdrowia

zuch dziewczynka
a w kąpieli Ci narobiła stracha nie ma co, ja bym chyba zawału dostała
zresztą moja wczoraj też mi ciśnienie podniosła: poślizgneła się w kuchni i wyryła orła głową o posadzkę a ja jak to zobaczyłam zerwałam sie na równe nogi i zapomniałam, ze akurat miałam zdjęty gips i jak nie stanę na tą złamaną nogę

nie wiedziałam już kogo ratować
czy ją zbierać z podłogi (nic się nie stało tylko krzyku dużo) czy siebie bo myślałam, ze zwariuję z bólu
Lunka jak to dobrze mieć w okolicy takich fajnych i uczynnych sprzedających

nie zginiecie bo Ty jesteś obrotna gospodyni

ja muszę kombinować jeszcze conajmniej do 6-go (wypłata) i gotować z tego co w zamrażarce a zawartość topnieje w oczach

już żadnych mrożonek i miesa jak na lekarstwo, gotuję teraz potrawy kryzysowe

3 dni było spaghetti bolognese, 2 dni naleśniki a jutro mama ma mi przesłać gołąbki na kolejne 3 dni
a potem to już zęby w ścianę albo będziemy się paść na łące bo trawa wyjatkowo obrodziła

Lidka teraz wogóle nic nie ma w tych sklepach, albo może ja juz nie potrafię kupować w normalnych sklepach
bo ostatnio ubieram rodzinkę w ciuchach
ostatnio czyli jakoś onad dwa miesiace temu
bo odkad sie połamałam to już nic nie kupuję
Anabubka od poniedziałku ma być boska pogoda ponad 30st C więc wymarzona pora na urlop nad morzem, super termin wybrałaś
trochę sie dzisiaj przepracowałam i teraz za karę leżę:-
-
-
-
-(noga mnie boli i trochę mi napuchła,:-( ale przynajmniej mam posprzątane:-)
Malinka nie martw się na zapas, moze to naprawdę tylko płyn się zebrał w uchu i stąd takie wyniki, skończy kurację i znów zrobicie badania

a u Adama i Klaudii to widzę poważna sprawa

Natali zdrówka dla Czarusia, mam nadzieję, ze gorączka sama sobie pójdzie, kiedyś mi tak Misia gorączkowała przez kilka dni, oprócz tego nic jej nie było, na wieczór dostawała wysokiej temperatury a rano było ok
Anka widzę, ze Lali to okaz zdrowia

zresztą moja wczoraj też mi ciśnienie podniosła: poślizgneła się w kuchni i wyryła orła głową o posadzkę a ja jak to zobaczyłam zerwałam sie na równe nogi i zapomniałam, ze akurat miałam zdjęty gips i jak nie stanę na tą złamaną nogę

Lunka jak to dobrze mieć w okolicy takich fajnych i uczynnych sprzedających

ja muszę kombinować jeszcze conajmniej do 6-go (wypłata) i gotować z tego co w zamrażarce a zawartość topnieje w oczach

Lidka teraz wogóle nic nie ma w tych sklepach, albo może ja juz nie potrafię kupować w normalnych sklepach

Anabubka od poniedziałku ma być boska pogoda ponad 30st C więc wymarzona pora na urlop nad morzem, super termin wybrałaś

trochę sie dzisiaj przepracowałam i teraz za karę leżę:-